مدیریت بهینه چالش ها و تهدیدنمایی ها در سال ۹۹-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود
یادداشت اختصاصی علی حمزه‌پور، عضو هیأت علمی دانشگاه

مدیریت بهینه چالش ها و تهدیدنمایی ها در سال ۹۹

مقابله با موج دوم فزاینده کرونا، توسعه مشکلات معیشتی ناشی از سوء مدیریت های دولتی در شرایط تحریم همراه با افزایش افسارگسیخته قیمت ارز، مسکن و ارزاق عمومی، اقدامات خرابکارانه و ناامن سازیهای رژیم صهیونیستی، تصویب قطعنامه های جدید ضد ایرانی، در پیش بودن انتخابات تعیین کننده ریاست جمهوری در ۱۴۰۰ در شرایط مذکور و ... بخشی از این چالش ها است.
علی حمزه‌پور؛ عضو هیأت علمی دانشگاه
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۴۷۸

مدیریت بهینه چالشها و تهدیدنماییها در سال ۹۹

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ امسال سال سختی در پیش داریم، اما همانند همه چالش ها، علاوه بر تهدیدات، در درون آن فرصت های بی نظیری نیز نهفته است که با عبور موفق، فضای اجتماعی و مدیریتی کشور در حرکت در مسیر گام دوم انقلاب تضمین خواهد شد.

 

مقابله با موج دوم فزاینده کرونا، توسعه مشکلات معیشتی ناشی از سوء مدیریت های دولتی در شرایط تحریم همراه با افزایش افسارگسیخته قیمت ارز، مسکن و ارزاق عمومی، اقدامات خرابکارانه و ناامن سازی های رژیم صهیونیستی، تصویب قطعنامه های جدید ضد ایرانی، در پیش بودن انتخابات تعیین کننده ریاست جمهوری در ۱۴۰۰ در شرایط مذکور و ... بخشی از این چالش ها است.

 

 این شرایط، دشمنان ناکام انقلاب اسلامی را به طمع انداخته که در واپسین دوران دولت فعلی با بهره گیری از دوقطبی های گفتمانی و آسیب ها و سوء مدیریت ها، تهدیدات ترکیبی جدید در محیط های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در ایجاد نارضایتی های مشروعیت زدا با بازتولید اغتشاشات ۹۶ و ۹۸ و توسعه آن با بهره گیری از تجربیات گذشته رقم بزند.

 

 در این شرایط حساس، لازم است راهبردهای زیر به صورت جدی در دستور کار جبهه انقلاب قرار گیرد:


1 حفظ آرامش و ثبات کشور در تبعیت مطلق از تدابیر داهیانه ولی امر و رهبر معظم انقلاب اسلامی و پرهیز از دامن زدن به دوقطبی های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در همیاری ملی و مشایعت آرام و پاکسازی مدیریت عالی دولت غرب گرا از‌فضای مدیریت کشور.


2 تلاش در تامین نیازهای اساسی و مقابله با تهدیدات و چالش های کنونی با مشارکت همه قوا، نهادهای لشکری، بسیج و نهادهای غیردولتی انقلابی و همه ظرفیتهای موجود در کشور در تامین رضایتمندی اجتماعی، امیدآفرینی و عبور از بحران ناکارآمدی موجود.


3 مدیریت عالی، هوشمندانه، فراگیر، فعال و بازدارنده رسانه ای در جلوگیری از تهاجمات رسانه ای به بهانه های مختلف از جمله اعدام اغتشاشگران و ... با شفاف سازی و ایجاد ترندهای حق گرایانه و بصیرت بخش.


4 بهره گیری جدی از درس ها و عبرت های مدیریت اغتشاشات و ناآرامی های گسترده و هدایت شده سال های گذشته به ویژه در سال ۹۸


5. اجرای قاطع و سریع مجازات های بازدارنده قانونی پیش از شکل گیری تشکیک و شایعات در فضای عمومی و میدان دادن به فضاهای رسانه ای معاند و افزایش هزینه اجرای عدالت و تامین امنیت عمومی در کشور همراه با تقویت سیاست ها و راهبردهای رسانه ای به موقع در توجیه و اطلاع رسانی صادقانه افکار عمومی


6. ایجاد انسجام در جبهه انقلاب در طراحی و تدوین برنامه جامع تحول همه جانبه در مدیریت کشور و رونمایی از آن در انتخابات سال ۱۴۰۰ توسط کاندیدای توانمند انقلابی.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده