جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

مهار انتظارات تورمی افزایش نرخ ارز

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به دلایل کاهش قیمت ارز در دو روز اخیر، گفت: با شکست توهم افزایش نرخ ارز در داخل، صادرکنندگان نیز سریع‌تر ارز در اختیار خود را باز می‌گردانند که این اقدام به افزایش عرضه و تعدیل نرخ‌ها می‌انجامد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، حمید دیهیم با بیان این که متاسفانه بیش از آنچه تقاضای واقعی در بازار ارز وجود داشته باشد، انتظار تورمی در این حوزه ایجاد شده است، اظهارداشت: همین رویه باعث شده نرخ ارز بدون هیچ توجیهی افزایش یابد و همه بازار را از خود متاثر کند.

 

وی افزود: بانک مرکزی با وجود همه محدودیت‌های ارزی موجود ناشی از تحریم و یا حبس منابع در خارج از کشور، حباب انتظار تورمی را هدف قرار داد و این حباب را تا حدودی تخلیه کرد.

 

این اقتصاددان با تاکید بر این که تزریق منابع ارزی حاصل از وصول مطالبات می‌تواند اقدام بعدی بانک مرکزی برای تعدیل نرخ‌ها در بازار باشد، گفت: البته منابع ارزی نیز محدود است و به همین دلیل باید با اطمینان دادن به متقاضیان واقعی نسبت به تامین ارز مورد نیازشان، سفته‌بازان را نیز نسبت به نوسان‌های پیش رو هوشیار کرد.

 

به گفته وی با این روش، ارزی که بی‌دلیل نزد دلالان ذخیره شده، به بازار بر می‌گردد و موج کاهش نرخ ارز به راه خواهد افتاد.

 

دیهیم همچنین به لزوم بازگشت ارز حاصل از صادرات اشاره کرد و تصریح کرد:‌ گرچه صادرکنندگان نیز با مشکلات ناشی از عدم فروش برخی محصولات و یا وصول دیرهنگام مطالبات از خریداران خارجی مواجهند، اما برخی از آنها هم نیم‌نگاهی به افزایش نرخ ارز در بازار داخل دارند و در نتیجه ترجیح می‌دهند در آخرین مهلت قانونی ارز خود را بازگردانند.

 

وی ادامه داد: با شکست توهم افزایش نرخ ارز در داخل، صادرکنندگان نیز سریع‌تر ارز در اختیار خود را باز می‌گردانند که این اقدام به افزایش عرضه و تعدیل نرخ‌ها می‌انجامد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر