پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

توضیحات وزیر کشور درباره برگزاری کنکور در چهار روز و مرحله دوم انتخابات مجلس

توضیحات وزیر کشور درباره برگزاری کنکور در چهار روز و مرحله دوم انتخابات مجلس وزیر کشور با بیان اینکه وزارت بهداشت، علوم و آموزش پرورش متفق بودند که کنکور در زمان خود برگزار شود، گفت: قرار شد به‌جای دو روز در چهار روز برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 22
کد خبر: ۵۱۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ظهر امروز در پایان بیست و هفتمین جلسه کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در جمع خبرنگاران، گفت: شش دستور در این جلسه بررسی شد و مهمترین بحث تعیین تکلیف مراسم‌های دهه محرم بود، در جلسه قبل هم این موضوع را بررسی کردیم و قرار شد سازمان تبلیغات، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، دفتر تبلیغات و وزارت بهداشت و دستگاه‌های مرتبط نظرات خود را بدهند تا بررسی کنیم امروز جمع بندی شد و مصوبه‌ای را در این جلسه داشتیم که امیدواریم با اجرای این مصوبه پس از تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا، امسال بتوانیم هم مراسم‌های بزرگداشت سید الشهدا (ع) و یارنشان را داشته باشیم و حداکثر مراقبت را برای مبارزه با کرونا به عمل آوریم.
 
 
وی در مورد انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قبلاً در این خصوص تصمیم گرفته بودیم و نظر ستاد بر اجرای آن بود، اما وزارت بهداشت با توجه به شرایط جدید در این زمان برگزار نشود، قرار بر این شد مبتنی بر پروتکل‌های وزارت بهداشت ما تصمیم گیری کنیم که تصمیم درباره این موضوع به جلسه بعد موکول شد.
 
 
وزیر کشور در مورد موضوع شهید خدمت و تصویب آن در این جلسه بیان داشت: ما قبلاً در مورد فوت کارکنان بهداشتی و پرستاران و پزشکان مصوبه شهید خدمت را داشتیم، اما وزارت بهداشت پیشنهاد داشتند برخی از کارکنان غیر از کادر بهداشتی هم که به همین دلیل فوت می‌کنند در جلسه مطرح شده و مصوب شد.
 
 
رحمانی فضلی با اشاره به اهمیت برگزاری کنکور گفت: وزارت‌های علوم، بهداشت و آموزش و پرورش متفق بودند کنکور را در موعد خودش برگزار کنیم البته با تمهیداتی قرار شد به جای برگزاری در دو روز، چهار روز برگزاری کنکور اجرا شود و ۵۰ درصد مراکز برگزاری افزایش یابد و عوامل اجرا نیز افزایش یابد.
 
 
وزیر کشور بیان داشت: یکسری اختیارات را استان‌ها در خصوص تصمیم گیری وضع قرمز داشتند. با توجه به اینکه قبلاً اختیاراتی را ستاد ملی کرونا به آن‌ها داده بود قرار شد در این زمینه استان‌ها با توافق بنده و وزیر بهداشت و تایید رییس‌جمهور قابلیت اجرایی خواهد داشت.
 
 
وی ادامه داد: ما باید فاصله گذاری اجتماعی و ماسک گذاری را رعایت کنیم، و از مردم خوبمان که در این دو سه هفته میزان رعایت به حدود ۸۵ درصد رسیده تشکر می‌کنم و از رسانه‌ها و صدا و سیما و رسانه‌ها هم تشکر می‌کنم.
منبع:  فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار