رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

رشد بیش از ۴ درصدی مصرف برق بخش کشاورزی

سخنگوی صنعت برق گفت: امسال رشد مصرف برق در بخش کشاورزی به بیش از چهار درصد رسید ضمن آنکه بخش صنایع نیز رشد مصرف ۱۰.۶ درصدی را تجربه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر «مصطفی رجبی مشهدی» روز پنجشنبه  افزود: رشد مصرف برق در بخش‌های کشاورزی و صنعت در حالی است که سالانه حدود یک میلیون مشترک جدید به مشترکان صنعت برق افزوده می‌شود و علاوه بر آن حدود هزار مگاوات مشترک جدید صنعتی و تولیدی نیز اضافه می‌شوند.

وی ادامه داد: اضافه شدن مشترکان جدید و نیز رشد مصرف در دو بخش کشاورزی و صنعت از عوامل اصلی افزایش مصرف امسال محسوب می‌شوند.

سخنگوی صنعت برق گفت: علاوه بر آن بارهای سرمایشی (استفاده از وسایل سرمایشی) به شدت درحال افزایش است.

رجبی مشهدی علت افزایش بارسرمایشی را استفاده بیشتر از کولرهای گازی نسبت به کولرهای آبی نسبت به یک دهه گذشته برشمرد و خاطرنشان ساخت: افزایش بار سرمایشی به دلیل نبود آمادگی لازم برای تحمل این افزایش ممکن است شبکه را با مشکل روبرو کند.

وی تنظیم دمای این وسایل بر روی دمای ۲۴ درجه را یکی از مهمترین گام ها برای مدیریت مصرف آنها برشمرد و گفت: استفاده از دور کند کولرهای آبی هم گام بسیار مهمی است که می‌تواند به تعادل بار وسایل سرمایشی کمک کرده و مانع آسیب دیدن شبکه شود.

سخنگوی صنعت برق افزود: بیش از ۲۲ هزارمگاوات از مصرف برق، ناشی از افزایش مصرف وسایل سرمایشی است که این میزان بیش از مصرف چهار کشور همسایه ایران است.

رجبی مشهدی بر ضرورت مدیریت مصرف این وسایل از سوی کاربران تاکید کرد و گفت: توصیه می‌شود مشترکان در ساعت‌های اوج مصرف که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ است از بکاربردن وسایل پرمصرف تا آنجا که امکان دارد خودداری کنند.

وی به گسترش موج دوم بیماری کرونا در کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: اکنون برخی مراکز نیاز بیشتری به تامین برق پایدار دارند و از طرف دیگر بیماران و کسانی که در منازل خود می مانند نیاز بیشتری به برق دارند  بنابراین توصیه آن است که همگان در مصرف خود رعایت صرفه جویی را داشته باشند تا امکان تامین برق برای همگان و در همه شرایط فراهم باشد.

سخنگوی صنعت برق گفت: رشد متعارف مصرف امکان تامین برق را فراهم می‌سازد ضمن آنکه در دوسال اخیر این رشد متعارف بوده است.

رجبی مشهدی ادامه داد: سال ۹۷ رشد مصرف کمتر از سه درصد بود که این میزان درسال ۹۸ به حدود یک درصد کاهش یافت و امسال نیز با همکاری خوب مشترکان می‌توان امیدوار بود رشد در حد یک درصد و کمی کمتر باشد.

 

ایرنا

ارسال نظر