انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

رئیس جمهور شدم، چون اوباما و بایدن عملکرد وحشتناکی داشتند

رئیس جمهور آمریکا: به یاد داشته باشید، اگر به خاطر آن‌ها (عملکرد آنها) نبود الان اینجا نبودم و رئیس جمهور نمی‌شدم. آن‌ها عملکرد وحشتناکی داشتند!
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در حساب توئیتری خود نوشت: اوباما، که بایدن (جو بايدن معاون باراک اوباما و نامزد دموکرات انتخابات رياست جمهوري آتي آمريکا) را تا زمانی که حتی بسیاری از رقبای او از رقابت‌های دور مقدماتی (انتخابات رياست جمهوري آمريکا) خارج شده بودند و حتی پس از آن به مدت طولانی منتظر ماند و بایدن را تأیید نکرد، در حال حاضر از او (بایدن) حمایت تبلیغاتی می‌کند. به یاد داشته باشید، اگر به خاطر آن‌ها (عملکرد آنها) نبود الان اینجا نبودم و رئیس جمهور نمی‌شدم. آن‌ها عملکرد وحشتناکی داشتند!

 

ترامپ: دموکرات‌ها طبق معمول به کارگران در آمریکا آسیب می‌رسانند


دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: دموکرات‌ها با شدت گفته اند که کاهش مالیات بر حقوق و دستمزد را تائید نخواهند کرد (این خیلی بد است). این کار برای کارگران بسیار عالی خواهد بود. دموکرات‌ها طبق معمول، به زنان و مردان کارگر در آمریکا آسیب می‌رسانند!
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار