فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده

لزوم پیگیری تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی دنبال شود، گفت: اقدام آمریکا بدون پاسخ نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل عمویی در واکنش به مواجهه جنگنده آمریکایی با هواپیمای ماهان، اظهار داشت: اقدام خطرناک و تهدیدآمیز هواپیمای جنگنده آمریکایی در نزدیک شدن و ایجاد مشکل برای پرواز مسافربری ماهان در شب گذشته نیازمند واکنش جدی است.

 

وی بیان کرد: این اقدام آمریکایی‌ها خلاف حقوق بین‌الملل و آزادی تردد هواپیماهای غیرنظامی در مسیرهای شناخته شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مطلع شدیم که دولت از طریق سازمان هواپیمایی جهانی (ایکائو) دست به شکایت زده است اما فراتر از آن لازم است که این موضوع از طریق سایر مجامع بین‌المللی هم پیگیری شود.

 

عمویی افزود: در وهله اول باید شکایت جمهوری اسلامی ایران از این تهدید تروریستی ایالات متحده، در شورای امنیت سازمان ملل متحد ثبت شود چراکه اقدام فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه ماست.

 

وی گفت: همین طور باید پیام محکمی برای طرف آمریکایی صادر شود، تا آمریکایی‌ها مطلع باشند که تهدید هواپیماهای مسافربری ما با واکنش جدی مواجه خواهد شد. آمریکایی‌ها سابقه بسیار تلخی در مورد خطوط مسافربری ما دارند که هنوز فراموش نشده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: اصل حضور نیروهای آمریکایی‌ها در سوریه نامشروع است و اشغال پایگاه التنف که بخشی از خاک سوریه است، کاملاً غیرقانونی و بی مبناست و بالتبع حضور هواپیماهای آمریکا در این منطقه هم غیر مشروع و ناامن کننده است.

 

عمویی تاکید کرد: این ادعا از سوی سنتکام که جنگنده‌های آمریکایی قصد شناسایی داشتند غلط است چرا که هواپیمای ایرانی یک هواپیمای مسافربری ثبت شده و در حال حرکت در یک مسیر شناخته شده برای پروازهای سیویل (غیرنظامی) بوده است و به تبع آن آمریکایی‌ها بهانه‌ای برای اقدام علیه این پرواز نداشته‌اند.

 

وی گفت: اکنون که این پرواز دچار اختلال شده و چند نفر از اعضای آن پرواز مصدوم شدند، هزینه‌های خسارت‌هایی که وارد شده و مشکلاتی که برای مسافران به وجود آمده، به عهده طرف آمریکایی است و فراتر از آن آمریکایی‌ها باید بدانند که این اقدام آنان بدون پاسخ نخواهد بود.

 

مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار