کرونا جوان کُش شده است؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

کرونا جوان کُش شده است؟

پس از گذشت پنج ماه هنوز بسیاری از اطلاعات دانشمندان و محققان از ویروس کرونا بر پایه حدس و گمان است و تلاش می‌شود تا حقیقت این ویروس کشف شود. حال این سوال مطرح است که آیا افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر جوانان بر اثر افزایش قدرت انتقال کروناست؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان معتقدند قدرت انتقال بیماری فاکتورهای مختلفی دارد و نمی‌توان آن را فقط به خود ویروس نسبت داد و رفتارهای اجتماعی هستند که سلامت جامعه را می‌سازند.

 

دکتر فرشید رضایی، متخصص عفونی و کارشناس بیماری‌های نوپدید در مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در این باره می‌گوید: میزان رعایت بهداشت توسط افراد، تراکم جمعیت در خانه‌ها و محل کار و شرایط محیطی و رفتاری و... همه عواملی‌اند که تعیین‌کننده میزان قدرت انتقال‌اند یعنی در حالتی که افراد فاصله را رعایت می‌کنند، ماسک می‌زنند و جمعیت کمتری در یک فضا وجود دارد طبیعتا قدرت انتقال کمتر می‌شود.

 

وی ادامه می‌دهد: جوانان بیشتر فوت نمی‌کنند و این بیماری در جوانان کشنده‌تر نشده است. برای نتیجه‌گیری در این باره باید به آمار معتبر مراجعه کرد، جوانان جمعیت بیشتری نسبت به سالمندان و کودکان دارند و همین باعث شده است میزان ابتلا و بیماری در این گروه بیشتر به چشم بیاید.

 

دکتر رضایی بیان می‌کند: بیماری کوویدـ۱۹ در ایران با آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد متفاوت نیست یعنی بالای هفتاد تا هشتاد سال گروه آسیب‌پذیرتری هستند و بعد با کاهش سن، میزان خطری که متوجه افراد است کمتر می‌شود. با این همه بیماری در هر گروه سنی می‌تواند به حالت شدید بروز کند و موجب مرگ شود و صرف جوان یا کودک بودن از ابتلای شدید به بیماری جلوگیری نمی‌کند، اما احتمال بروز چنین اتفاقی کمتر است.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار