عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

کرونا جوان کُش شده است؟

پس از گذشت پنج ماه هنوز بسیاری از اطلاعات دانشمندان و محققان از ویروس کرونا بر پایه حدس و گمان است و تلاش می‌شود تا حقیقت این ویروس کشف شود. حال این سوال مطرح است که آیا افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر جوانان بر اثر افزایش قدرت انتقال کروناست؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان معتقدند قدرت انتقال بیماری فاکتورهای مختلفی دارد و نمی‌توان آن را فقط به خود ویروس نسبت داد و رفتارهای اجتماعی هستند که سلامت جامعه را می‌سازند.

 

دکتر فرشید رضایی، متخصص عفونی و کارشناس بیماری‌های نوپدید در مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در این باره می‌گوید: میزان رعایت بهداشت توسط افراد، تراکم جمعیت در خانه‌ها و محل کار و شرایط محیطی و رفتاری و... همه عواملی‌اند که تعیین‌کننده میزان قدرت انتقال‌اند یعنی در حالتی که افراد فاصله را رعایت می‌کنند، ماسک می‌زنند و جمعیت کمتری در یک فضا وجود دارد طبیعتا قدرت انتقال کمتر می‌شود.

 

وی ادامه می‌دهد: جوانان بیشتر فوت نمی‌کنند و این بیماری در جوانان کشنده‌تر نشده است. برای نتیجه‌گیری در این باره باید به آمار معتبر مراجعه کرد، جوانان جمعیت بیشتری نسبت به سالمندان و کودکان دارند و همین باعث شده است میزان ابتلا و بیماری در این گروه بیشتر به چشم بیاید.

 

دکتر رضایی بیان می‌کند: بیماری کوویدـ۱۹ در ایران با آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد متفاوت نیست یعنی بالای هفتاد تا هشتاد سال گروه آسیب‌پذیرتری هستند و بعد با کاهش سن، میزان خطری که متوجه افراد است کمتر می‌شود. با این همه بیماری در هر گروه سنی می‌تواند به حالت شدید بروز کند و موجب مرگ شود و صرف جوان یا کودک بودن از ابتلای شدید به بیماری جلوگیری نمی‌کند، اما احتمال بروز چنین اتفاقی کمتر است.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر