سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد
اشتاینیتز:

اسرائیل به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است

اسرائیل به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در توجیه حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه تأکید کرد که این رژیم علاقه‌ای به عملیات جنگی در لبنان ندارد و به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،  «یووال اشتاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران اظهار داشت که تل‌آویو به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است.

 

اشتاینیتز با اشاره به افزایش تدابیر امنیتی در مرز با لبنان طی روزهای اخیر، حزب‌الله را بعنوان سازمانی توصیف کرد که از ایران دستور می‌‌گیرد.

 

این مقام صهیونیستی در این خصوص گفت: «سخت است بدانیم که چقدر تا به پایان رسیدن صبر ما زمان باقی مانده است. فرض کنید که حزب‌الله خواستار تنش نیست اما در نهایت سازمانی است که از ایران دستور می‌گیرد».

 

وی در ادامه در خصوص اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در لبنان گفت: «ما هیچ علاقه‌ای به عملیات جنگی در لبنان نداریم و در تلاش هستیم تا مانع از استقرار ایران سوریه شویم. اگر چاره‌ای دیگری نداشته باشیم، می‌دانیم چطور با قدرت زیاد پاسخ دهیم».

 

در پی شهادت «علی محسن» رزمنده حزب‌الله در حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه، ارتش رژیم صهیونیستی از بیم پاسخ حزب‌الله تدابیر امنیتی خود در مرز با لبنان را بیشتر کرده است.

 

به دنبال این اقدام رژیم صهیونیستی، «ناصیف حتی» وزیر خارجه لبنان، تاریخ رژیم صهیونیستی را «خصمانه» خواند و بر دفاع از خاک لبنان در برابر هر تجاوزی تأکید کرد.

 

وی ضمن تأکید بر حمایت لبنان از ایفای نقش نیروهای «یونیفل» در جنوب این کشور گفت: تاریخ اسرائیل در منطقه تاریخی تجاوزکارانه است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار