وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور

راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور رئیس سازمان زندان‌ها از راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور خبر داد و گفت: این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان ها در جلسه شورای عالی قوه قضائیه به ارائه گزارشی از برخی تمهیدات در نظر گرفته شده برای کاهش مراجعات زندانیان به واحد‌های قضایی پرداخت و اعلام کرد: با همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، از چهارم مرداد، یکصد اتاق دادرسی الکترونیکی در زندان‌های ۲۴ استان کشور که بیشترین آمار اعزام زندانیان به مراکز قضایی را دارند، با رعایت استاندارد‌های پنج گانه حفاظتی و امنیتی راه اندازی شده که پیش بینی می‌شود این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش دهد.

 

حاج محمدی همچنین از ایجاد امکان برقراری ارتباط تصویری مددجویان با خانواده‌هایشان در جهت کاهش مراجعات و مخاطرات ناشی از این حضور و رفع محدودیت هایی، چون منع حضور کودکان در زندان‌ها برای ملاقات با والدینشان خبر داد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار