یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

درخواست ترامپ برای تعویق زمان انتخابات آمریکا

درخواست ترامپ برای تعویق زمان انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا که بارها از رأی‌گیری پُستی انتقاد کرده و مدعی شده این نوع از رأی‌گیری منجر به تقلب می‌شود، به صورت ضمنی خواستار تعویق انتخابات ریاست‌جمهوری آبان ماه آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که بارها از رأی‌گیری پستی انتقاد کرده روز پنجشنبه به صورت ضمنی خواستار تعویق زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور شد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در این پیام نوشت: «با وجود رأی‌گیری پستی ( نه رأی‌گیری غیابی که خوب است) انتخابات ۲۰۲۰، نادرست‌ترین و متقلبانه‌ترین انتخابات خواهد بود. این باعث شرمساری بزرگی برای آمریکا خواهد شد. انتخابات را تا زمانی که مردم بتوانند به درستی، امن و بدون خطر رأی بدهند به تعویق بیاندازیم؟؟؟»

 

ترامپ در حالی این درخواست را مطرح کرده که در اکثر نظرسنجی‌های انتخاباتی از رقیبش جو بایدن عقب است. شیوع کرونا و تظاهرات‌های سراسری در آمریکا وضع را برای ترامپ پیچیده‌تر کرده است.

 

در فاصله کمتر از صد روز مانده به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نتیجه نظرسنجی مشترک شبکه «سی‌ان‌ان» و موسسه «اس‌اس‌آر‌اس» نشان می‌دهد که دونالد ترامپ در چند ایالت تعیین‌کننده که در سال ۲۰۱۶ در آنها پیروز شده بود، از جو بایدن عقب است. 

 

این نظرسنجی و پیشتازی بایدن با توجه به دو موضوع اهمیت بالایی دارد: اول، اینکه ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ توانست با پیروزی در چندین ایالت تعیین‌کننده، هیلاری کلینتون نامزد دموکرات‌ها را با شکستی سخت مواجه کند.

 

دوم، وضعیت و عملکرد خوب هر نامزد در ایالت‌های تعیین‌کننده تا حد زیادی مسیر او را برای تضمین پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هموار می‌کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار