«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

درخواست ترامپ برای تعویق زمان انتخابات آمریکا

درخواست ترامپ برای تعویق زمان انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا که بارها از رأی‌گیری پُستی انتقاد کرده و مدعی شده این نوع از رأی‌گیری منجر به تقلب می‌شود، به صورت ضمنی خواستار تعویق انتخابات ریاست‌جمهوری آبان ماه آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که بارها از رأی‌گیری پستی انتقاد کرده روز پنجشنبه به صورت ضمنی خواستار تعویق زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور شد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در این پیام نوشت: «با وجود رأی‌گیری پستی ( نه رأی‌گیری غیابی که خوب است) انتخابات ۲۰۲۰، نادرست‌ترین و متقلبانه‌ترین انتخابات خواهد بود. این باعث شرمساری بزرگی برای آمریکا خواهد شد. انتخابات را تا زمانی که مردم بتوانند به درستی، امن و بدون خطر رأی بدهند به تعویق بیاندازیم؟؟؟»

 

ترامپ در حالی این درخواست را مطرح کرده که در اکثر نظرسنجی‌های انتخاباتی از رقیبش جو بایدن عقب است. شیوع کرونا و تظاهرات‌های سراسری در آمریکا وضع را برای ترامپ پیچیده‌تر کرده است.

 

در فاصله کمتر از صد روز مانده به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نتیجه نظرسنجی مشترک شبکه «سی‌ان‌ان» و موسسه «اس‌اس‌آر‌اس» نشان می‌دهد که دونالد ترامپ در چند ایالت تعیین‌کننده که در سال ۲۰۱۶ در آنها پیروز شده بود، از جو بایدن عقب است. 

 

این نظرسنجی و پیشتازی بایدن با توجه به دو موضوع اهمیت بالایی دارد: اول، اینکه ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ توانست با پیروزی در چندین ایالت تعیین‌کننده، هیلاری کلینتون نامزد دموکرات‌ها را با شکستی سخت مواجه کند.

 

دوم، وضعیت و عملکرد خوب هر نامزد در ایالت‌های تعیین‌کننده تا حد زیادی مسیر او را برای تضمین پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هموار می‌کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار