سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

خستگی و گلایه نیروهای ارتش از ادامه‌دار شدن حالت آماده‌باش در مرز با لبنان

خستگی و گلایه نیروهای ارتش از ادامه‌دار شدن حالت آماده‌باش در مرز با لبنان یک منبع در ارتش رژیم صهیونیستی گفته که نیروهای ارتش از ادامه‌دار شدن حالت آماده‌باش در مرز با لبنان خسته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  در حالی که ده روز از آغاز آماده‌باش ارتش اسرائیل در مرز با لبنان می‌گذرد، اما صهیونیست‌ها هر آن منتظر حمله و واکنش حزب‌الله هستند و این شرایط به گفته یک فرمانده این رژیم، برای نیروها خسته کننده شده است.

 

یک منبع آگاه در ارتش رژیم صهیونیستی به شبکه ۱۳ این رژیم گفت: «امیدواریم حزب‌الله دیگر این ماجرا را کش ندهد و بازی را تمام کند و حالت آماده‌باش خسته کننده‌ای که برای ارتش ایجاد شده، به زودی پایان یابد.»

 

وبسایت عبری‌زبان واللا نیز نوشت که تجهیزات لجستیکی و توپخانه‌ای که ارتش رژیم اسرائیل به مرزهای شمالی گسیل کرده از جنگ سال ۲۰۰۶ به این سو بی سابقه بوده است.

 

شبکه ۱۲ این رژیم نیز گفت که حالت ترس و هول بسیار زیادی میان نیروهای ارتش و سازمان‌های امنیتی اسرائیل از پاسخ احتمال حزب‌الله وجود دارد و همگی در حالت نگرانی به سر می‌برند.

 

روزنامه معاریو نیز به نقل از یک تحلیلگر نظامی به نام «تال لیو» نوشت: «آماده‌باش در شمال برای هفته‌ها ادامه خواهد یافت و حزب‌الله به دنبال این است که کارش را به درستی انجام دهد و در حال حاضر به دنبال هدف مناسب برای پاسخ‌دهی می‌گردد.»

 

در همین راستا شبکه عبری‌زبان «کان» نیز گفت: «پیش‌بینی فرماندهان ارتش این است که حزب‌الله از پاسخ انتقام‌جویانه خود در جواب ترور یکی از فرماندهانش در سوریه، کوتاه نخواهد آمد.» به گفته این شبکه حالت آماده‌باش در مرز با لبنان همچنان ادامه دارد و جاده‌های منتهی به این مناطق نیز بسته است.

 

همچنین مقامات رژیم صهیونیستی، حریم هوایی منتهی به شمال اراضی اشغالی را به عمق شش کیلومتر بر روی هواپیماهای مسافربری بسته‌اند.

 

با این شرایط، به نظر می‌رسد حزب‌الله لبنان بدون انجام هیچ گونه عملیات انتقام جویانه، نتیجه مطلوب خود را گرفته است، به طوریکه روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست» روز گذشته (پنجشنبه) نوشت: «حزب‌الله از اینکه اسرائیل را در حالت آماده‌باش قرار داده و تحقیر کرده، شاد و خشنود است.»

 

در همین راستا «روبن بن شای» تحلیلگر سرشناس اسرائیلی نیز در روزنامه «یدیعوت احارانوت» نوشت که اسرائیل در تغییر قواعد بازی با حزب‌الله شکست خورده و این گروه مقاومت اکنون به اینکه ارتش مجهز و آماده اسرائیل را در حالت آماده‌باش نگه داشته است، و مجبورش کرده انرژی و توان زیادی برای آن صرف کند، افتخار می‌کند و بدون تردید این موضوع و «بازی با اعصاب» جزوی از روند انتقام است و حزب‌الله در این امر تا کنون موفق بوده است.

 

عصر روز دوشنبه هفته گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی طی یک خوددرگیری مناطق کوهستانی و کشتزارهایی از خاک لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داد اما حزب الله به دنبال آن در بیانیه‌ای تاکید کرد که اصلا نیروهای مقاومت در این حادثه حضور نداشتند و پاسخ به شهادت شهید محسن هنوز داده نشده است.

 

حزب الله لبنان به دنبال حمله هوایی پجشنبه هفته گذشته رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق، طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که یکی از رزمندگان این جنبش به نام «علی کامل محسن» به شهادت رسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار