عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه در آذربایجان

جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه برای اجرای یک رزمایش وارد جمهوری آذربایجان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ترکیه، امروز خبر داد که جنگنده‌های اف-۱۶ این کشور وارد آذربایجان شده است.

طبق این گزارش، این جنگنده‌ها در راستای شرکت در رزمایش زمینی و هوایی مشترک میان دو کشور به نام «عقاب آذربایجان و ترکیه ۲۰۲۰» وارد آذربایجان شده‌اند.

در این گزارش اشاره شده است که آذربایجان در یک مراسم نظامی از ورود این جنگنده‌ها به خاک خود استقبال کرده است.

آناتولی همچنین گزارش داد که رزمایش هوایی در باکو، نخجوان، گنجه، کردامیر و یولاخ تا تاریخ دهم ماه آگوست ادامه خواهد داشت این در حالی است که مانور زمینی در تاریخ پنجم ماه آگوست به پایان خواهد رسید.

در همین ارتباط، رزمایش مشترک نیروهای مسلح آذربایجان و ترکیه از تاریخ بیست و نهم ماه جولای جاری آغاز شده است و به مدت سیزده روز ادامه خواهد داشت.

آناتولی در ادامه گزارش داد که در این مانور نظامی، آمادگی جنگنده‌ها، نیروهای نظامی دو کشور مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که در این رزمایش تیراندازی از خودروهای زرهی و همچنین شلیک با توپخانه، خمپاره به اهداف فرضی صورت خواهد گرفت.

این مانور نظامی در حالی برگزار می‌شود که دو کشور آذربایجان و ارمنستان از روز ۱۲ جولای و به دنبال حملات توپخانه‌ای نظامیان ارمنی به مواضع آذربایجان در ناگورنو-قره باغ شاهد تنش بوده‌اند.

 

آنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده