هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

راهکارهایی برای اینکه در روز برگزاری کنکور به کرونا مبتلا نشویم

راهکارهایی برای اینکه در روز برگزاری کنکور به کرونا مبتلا نشویم استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران به نکاتی اشاره کرد که داوطلبان کنکوری در صورت رعایت آن‌ها در روز برگزاری کنکور به کرونا مبتلا نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر مسعود یونسیان استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ درباره بایدها و نبایدهایی که داوطلبان کنکوری باید انجام دهند، گفت: برای پیشگیری از کرونا در روز برگزاری کنکور اجرای پروتکل‌های بهداشتی که ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ می‌کند الزامی است. من صرفا به عنوان یک کارشناس بهداشتی برخی نکات علمی را که بهتر است داوطلبان کنکور سراسری به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا مدنظر قرار دهند مطرح می‌کنم.

 

ضرورت استفاده از ماسک 

عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ گفت: در طول ۳ تا ۴ ساعت آزمون داوطلبان باید از ماسک استفاده کنند و ماسک مورد استفاده از نظر سایز مناسب صورت فرد باشد، در برخی از موارد مشاهده شده است که کش ماسک‌ها شل بوده است و ماسک فرد به طور مداوم جابه‌جا می‌شود.

 

کنکوری‌ها از دستکش استفاده نکنند

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران افزود: داوطلبان در طول مدت آزمون از دستکش استفاده نکنند چراکه ویروس کرونا روی دستکش مدت طولانی‌تری باقی می‌ماند، به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند که به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا دست‌ها مرتب شسته شوند، مشاهده شده است که افراد دستکش آلوده را به صورت خود می‌زنند و با این اقدام خطر ابتلا به کرونا افزایش پیدا می‌کند.

 

خطر تجمع والدین در اطراف حوزه‌های امتحانی

عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی رعایت می‌شود احتمال انتقال بسیار کم است، اما باید توجه داشت که یکی از نگرانی‌ها تجمع والدین اطراف حوزه‌های امتحانی است. تجمع والدین در اطراف حوزه امتحانی می‌تواند خطرآفرین باشد و این تجمع‌ها نه تنها هیچ سودی برای داوطلبان ندارد بلکه موجب سوءاستفاده برخی مخالفان برگزاری کنکور هم می‌شود.

 

خطر استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی 

یونسیان افزود: داوطلبانی که از وسیله نقلیه شخصی یا تاکسی‌ دربست برای تردد به حوزه امتحانی استفاده می‌کنند، خطر جدی آنها را در طول مسیر به سمت حوزه امتحانی تهدید نمی‌کند، اما داوطلبانی که با وسیله حمل‌ونقل عمومی تردد می‌کنند حتما محلول یا ژل ضدعفونی همراه داشته باشند و قبل و بعد از سوار شدن به مترو یا اتوبوس دست‌های خود را ضدعفونی کنند.

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران بیان کرد: همچنین توصیه می‌کنیم که داوطلبان در طول ۳ تا ۴ ساعت کنکور از خوردن مواد غذایی پرهیز کنند یا اگر نیاز به مواد قندی دارند، حتما قبل از خوردن دست خود را به طور مجدد با محلول الکلی ضدعفونی کنند، به دلیل گرمای هوا توصیه می‌شود که داوطلبان حتما یک بطری آب در جلسه آزمون همراه خود داشته باشند و در صورت لزوم در طول مدت امتحان آب بنوشند.

 

همشهری

کلمات کلیدی: مسعود یونسیان
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
&
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
0
0
زجر آورترین امتحانو میخواه بدم....خدایا خودت به خیر بگذرون
آخرین اخبار