پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

راهکارهایی برای اینکه در روز برگزاری کنکور به کرونا مبتلا نشویم

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران به نکاتی اشاره کرد که داوطلبان کنکوری در صورت رعایت آن‌ها در روز برگزاری کنکور به کرونا مبتلا نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر مسعود یونسیان استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ درباره بایدها و نبایدهایی که داوطلبان کنکوری باید انجام دهند، گفت: برای پیشگیری از کرونا در روز برگزاری کنکور اجرای پروتکل‌های بهداشتی که ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ می‌کند الزامی است. من صرفا به عنوان یک کارشناس بهداشتی برخی نکات علمی را که بهتر است داوطلبان کنکور سراسری به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا مدنظر قرار دهند مطرح می‌کنم.

 

ضرورت استفاده از ماسک 

عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ گفت: در طول ۳ تا ۴ ساعت آزمون داوطلبان باید از ماسک استفاده کنند و ماسک مورد استفاده از نظر سایز مناسب صورت فرد باشد، در برخی از موارد مشاهده شده است که کش ماسک‌ها شل بوده است و ماسک فرد به طور مداوم جابه‌جا می‌شود.

 

کنکوری‌ها از دستکش استفاده نکنند

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران افزود: داوطلبان در طول مدت آزمون از دستکش استفاده نکنند چراکه ویروس کرونا روی دستکش مدت طولانی‌تری باقی می‌ماند، به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند که به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا دست‌ها مرتب شسته شوند، مشاهده شده است که افراد دستکش آلوده را به صورت خود می‌زنند و با این اقدام خطر ابتلا به کرونا افزایش پیدا می‌کند.

 

خطر تجمع والدین در اطراف حوزه‌های امتحانی

عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی رعایت می‌شود احتمال انتقال بسیار کم است، اما باید توجه داشت که یکی از نگرانی‌ها تجمع والدین اطراف حوزه‌های امتحانی است. تجمع والدین در اطراف حوزه امتحانی می‌تواند خطرآفرین باشد و این تجمع‌ها نه تنها هیچ سودی برای داوطلبان ندارد بلکه موجب سوءاستفاده برخی مخالفان برگزاری کنکور هم می‌شود.

 

خطر استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی 

یونسیان افزود: داوطلبانی که از وسیله نقلیه شخصی یا تاکسی‌ دربست برای تردد به حوزه امتحانی استفاده می‌کنند، خطر جدی آنها را در طول مسیر به سمت حوزه امتحانی تهدید نمی‌کند، اما داوطلبانی که با وسیله حمل‌ونقل عمومی تردد می‌کنند حتما محلول یا ژل ضدعفونی همراه داشته باشند و قبل و بعد از سوار شدن به مترو یا اتوبوس دست‌های خود را ضدعفونی کنند.

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران بیان کرد: همچنین توصیه می‌کنیم که داوطلبان در طول ۳ تا ۴ ساعت کنکور از خوردن مواد غذایی پرهیز کنند یا اگر نیاز به مواد قندی دارند، حتما قبل از خوردن دست خود را به طور مجدد با محلول الکلی ضدعفونی کنند، به دلیل گرمای هوا توصیه می‌شود که داوطلبان حتما یک بطری آب در جلسه آزمون همراه خود داشته باشند و در صورت لزوم در طول مدت امتحان آب بنوشند.

 

همشهری

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
&
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
0
0
زجر آورترین امتحانو میخواه بدم....خدایا خودت به خیر بگذرون
تحلیل های برگزیده