دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم
مقام‌های آمریکایی:

انفجار بیروت احتمالاً بر اثر حادثه تصادفی رخ داده است

مقام‌های آمریکایی اظهارات رئیس‌جمهور این کشور که مدعی شده بود انفجار بیروت حاصل حمله است را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر مقام‌های آمریکایی بر خلاف موضع‌گیری «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا گفته‌اند شواهدی مبنی بر اینکه انفجار بیروت نتیجه وقوع حمله بوده باشد وجود ندارد.

شبکه خبری ای‌بی‌سی‌نیوز به نقل از این مقام‌ها که اشاره‌ای به نام آنها نشده نوشته در حال حاضر اعتقاد بر این است که این انفجار به احتمال زیاد در اثر رویداد تصادفی ایجاد شده است.

مقام‌های مورد استناد ای‌بی‌سی گفته‌اند با آنکه احتمال عامدانه بودن انفجار بیروت منتفی نیست در حال حاضر باور بر این است که به احتمال زیاد در نتیجه تصادف اتفاق افتاده است.

طبق این گزارش، مقام‌های آمریکایی از آغاز گفته‌اند که دلیل آتش‌سوزی اولیه و انفجارهایی بعدی که باعث انفجار مهیب آخری شد را نمی‌دانند.

دونالد ترامپ روز گذشته در نشست خبری با خبرنگاران گفته بود که به نظر می‌رسد این انفجار ناشی از یک «حمله وحشتناک» باشد. او در ادامه ادعا کرد ارزیابی سران نظامی آمریکا این است که انفجارهای بیروت ناشی از یک حمله یا یک بمب باشد.

پیش از این مقام‌های وزارت دفاع آمریکا هم در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان ادعای ترامپ را رد کرده بودند.

مقام‌های پنتاگون درباره اظهارنظر ترامپ گفتند: «نمی‌دانیم ترامپ از چه چیزی صحبت کرده است.»

یک مقام پنتاگون گفت: «اگر نشانه هایی از این مساله بود آمریکا فورا تدابیری برای حفاظت از کارکنان و نیروهای خود در منطقه اتخاذ میکرد اما هیچ دستوری تاکنون صادر نشده است.»

دیروز آتش‌سوزی در یکی از انبارهای بندر بیروت باعث انفجار مواد «آلومینیم نیترات» انبار شده در بندر مذکور شد. در این حادثه بندر بیروت خسارات جدی دیده و بیش از ۱۰۰ نفر کشته و هزاران نفر نیز مجروح یا مفقود شده‌اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار