قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

پشت پرده حمله افراد مورد حمایت آمریکا به وزارتخانه‌ها در لبنان

وزیر صنعت لبنان در واکنش به اتفاقات شب ناآرام بیروت تاکید کرد که عناصر فاسد و نفوذی‌ها در تلاش برای از بین بردن پرونده‌های فساد هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۰۷۲
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری العهد٬ «عماد حب‌الله» وزیر صنعت لبنان در واکنش به حمله شماری از معترضان به تعدادی از وزارتخانه‌ها اظهار داشت که آیا نفوذ عناصر فاسد در میان تظاهرات کنندگان برای نابود کردن اسناد موجود در وزارتخانه‌‌ها انجام شده است؟
 
 
حب‌الله در صفحه توییتر خود نوشت: آیا تحرکات برخی برای جلوگیری از تکمیل تحقیقات دولت و اعلام نتایج آن در روزهای آینده که بی‌تردید ضد فاسدان و مجرمان خواهد بود٬ است؟
 
 
در همین راستا شبکه المیادین به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که از سال 1992 یک برنامه و نقشه برای از بین بردن اسناد و پرونده‌های فساد وجود داشت.
 
 
شب گذشته شماری از معترضان هم‌زمان با ورود به ساختمان وزارت خارجه، ساختمان‌های وزارت اقتصاد و وزارت محیط زیست در بیروت را نیز مورد حمله قرار داده‌اند و به آن خسارت وارد کردند. این گروهها همچنین با حمله به وزارتخانه‌های اقتصاد و محیط زیست، اسناد و پرونده‌ها را از بین بردند.
 
 
 
در رابطه با این حوادث٬ «شارل ابی نادر» سرتیپ بازنشسته ارتش لبنان در یک گفتگوی تلویزیونی تاکید کرد که اغلب کسانی که به ساختمان وزارت خارجه حمله کردند از خرابکاران بودند و قطعا با خارج در ارتباط هستند.
 
 
وی اشاره کرد کسانی که اقدام به رفتارهای خرابکارانه در کشور می‌کنند نمی‌خواهند تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت ادامه داشته باشد.
 
 
درحالی که عواقب مادی و تلفات انسانی انفجار مهیب بندر بیروت در لبنان همچنان ادامه دارد و تحقیقات در این زمینه هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است٬ شب گذشته شماری از معترضان با حمله به وزارتخانه‌ها به این اوضاع دامن می‌زنند.
 
 
در این میان سفارت آمریکا در بیروت بدون توجه به فاجعه بزرگ انفجار در اسکله بیروت و جان باختن دهها نفر و زخمی شدن هزاران نفر ژست طرفداری از مردم لبنان گرفته و از برگزاری تجمعات و تظاهرات در این شرایط بسیار سخت و خطرناک حمایت کرد.
 
 
این سفارت با صدور بیانیه ای درباره اعتراضات و حمله مهاجمان به نهادهای و مراکز دولتی در بیروت ادعا کرد که آمریکا حق ملت لبنان برای تظاهرات مسالمت آمیز را به رسمیت می شناسد و از همه می‌خواهد که از خشونت دوری کنند.‎/ تسنیم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار