فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

موسوی: عامل بمباران هیروشیما و ناکازاکی به جای پاسخگویی مدعی یکه تاز مقابله با سلاح های کشتار جمعی است

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه بمباران هیروشیما و ناکازاکی هنوز در خاطرات مردم ژاپن و جهان موج می‌زند، گفت: عامل این دو بمباران، دولتی است که به جای پاسخگویی، مدعی یکه تاز مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در توئیتی در سالگرد بمباران اتمی ناکازاکی توسط آمریکا با اشاره به جمله‌ای از «ویلیام فاکنر» (نویسنده آمریکایی) مبنی بر اینکه «شاید واقعه هرگز یکبار نیست» نوشت: «اما واقعه یک بار باشد یا بیش، بمباران اتمی بیش از یک بار بود.بمباران هیروشیما و ناکازاکی هنوز در خاطرات مردم ژاپن و جهان موج می‌زند. طرفه آنکه عامل هر دو، دولتی است که به جای پاسخگویی، مدعی یکه تاز مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی است.»

 

بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی به ترتیب ۶ و ۹ اگوست ۱۹۴۵ رخ داد. این دو بمباران در زمان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیس‌جمهور وقت آمریکا انجام شد و در این دو عملیات، دو بمب اتمی به فاصله سه روز بر شهر‌های هیروشیما و ناکازاکی انداخته شد که باعث ویرانی و کشتار گسترده شهروندان این دو شهر شد. حدود ۲۲۰٬۰۰۰ نفر در اثر این دو بمباران اتمی جان باختند که بیشتر آنان را شهروندان غیرنظامی تشکیل می‌دادند. بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بلافاصله هنگام بمباران کشته شدند و بقیه تا پایان سال ۱۹۴۵ بر اثر اثرات مخرب تشعشعات رادیواکتیو جان خود را از دست دادند.

 

فارس

کلمات کلیدی: سید عباس موسوی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار