القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

رایزنی های ضد ترکیه ای وزیر خارجه یونان در فلسطین

وزیر خارجه یونان در اوج تنش‌ها بین این کشور و ترکیه بر سر فعالیت‌های اکتشافی و حفاری در شرق مدیترانه، امروز پنجشنبه در فلسطین اشغالی با مسئولان رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که اتحادیه اروپا خود را برای نشست اضطراری روز جمعه (فردا) درباره مسائلی از قبیل تنش‌ها بین یونان و ترکیه بر  سر شرق دریای مدیترانه آماده می‌کند، وزیر خارجه یونان برای انجام رایزنی‌ها علیه آنکارا به فلسطین اشغالی سفر کرد.

 

«نیکوس دندیاس» وزیر خارجه یونان در صفحه توییت شخصی خود از سفر امروز پنجشنبه خود به فلسطین اشغالی به منظور دیدار با مقام‌های رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

وی در اولین توییت نوشت: «من با گابی اشکنازی وزیر خارجه اسرائیل دیدار کردم. یونان و اسرائیل دارای پیوندهای مستحکمی و روابط استراتژیک رو به گسترش هستند».

 

وزیر خارجه یونان افزود: «هیات‌های یونان و اسرائیل گفت‌و‌گوهای مفصلی داشتند و تمرکز گفت‌و‌گوها روی افزایش همکاری و تحولات شرق مدیترانه بود».

 

نیکوس دندیاس وزیر خارجه یونان با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم دیدار کرد.

 

به گفته او، در دیدار با نتانیاهو درباره مسائلی از قبیل «تحولات منطقه، همکاری یونان و اسرائیل برای تقویت ثبات در شرق مدیترانه» رایزنی کرد.

 

سفر وزیر خارجه یونان به فلسطین اشغالی در اوج تنش‌‎های اخیر بین آتن با آنکارا بر سر فعالیت‌های اکتشافی و حفاری در شرق  مدیترانه انجام شد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار