ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

شکایت نمایندگان مجلس از آخوندی و زنگنه

ابوالفضل ابوترابی، درخصوص توئیت اخیر خود مبنی بر شکایت از بیژن زنگنه و عباس آخوندی ، اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شکایت‌نامه را امضا و آماده کرده و هفته آینده تقدیم قوه قضائیه خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی، درخصوص توئیت اخیر خود مبنی بر شکایت از بیژن زنگنه و عباس آخوندی ، اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شکایت‌نامه را امضا و آماده کرده و هفته آینده تقدیم قوه قضائیه خواهیم کرد.

 

 نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون افزود: امروز ما با پدیده‌ای به نام ترک فعل مواجه هستیم‌ که افراد طی آن اجازه نمی‌دهند کارهای بزرگ در مملکت انجام شود و این کارهای بزرگ در آینده مانند بهمنی بر سر مردم خراب می‌شوند و آن‌ها را نسبت به نظام و کشور بدبین خواهند کرد.

 

وی ادامه داد: یکی از این اقدامات، توقف ۶ ساله ساخت مسکن و بی‌تدبیری وزیر وقت یعنی آقای آخوندی در خصوص عدم توسعه ساخت مسکن بود که امروز مستأجران را ناراضی و نسبت به نظام هم بدبین کرده است.

 

ابوترابی تصریح کرد: وزیر نفت نیز تمام اقدامات بزرگ نفتی ما که باعث می‌شد از وابستگی به نفت خام جدا شویم و به سمت فراورده آن حرکت کنیم را متوقف کرده است.

 

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون بیان داشت: این دو مورد از بزرگترین ترک فعل‌های وزرای مذکور بود و همان‌طور که رئیس قوه قضائیه ترک فعل را جرم دانستند، این اقدامات جرم محسوب می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: صراحت وزیر نفت این بود که در ایران ساخت پالایشگاه نفتی مقرون به صرفه نیست،‌ بنابراین لازم است که فروش نفت خام داشته باشیم.

 

ابوترابی افزود: در نتیجه امروز می‌بینیم که در تحریم‌ها چگونه نفت خام ما را نمی‌خرند و اگر سپاه و در دولت گذشته ۸۵ درصد از پالایشگاه ستاره خلیج فارس را نساخته بودند، به دلیل اینکه واردات بنزین هم نداریم، امروز ما با بحران بنزین روبه رو بودیم.

 

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون اضافه کرد: تمام همسایه‌های اطراف کشور نیز بر اثر عملکرد وزیر نفت و به دلیل مسائل گاز و نفت رابطه مناسبی با ما ندارند و در رابطه با کشورهای همسایه دچار مشکلات اساسی شده‌ایم؛

 

تمام این موارد باعث شد که ما به سمت استیضاح وزیر نفت و محاکمه هر دو حرکت کنیم.

 

وی تصریح کرد: آقای آخوندی که به بهانه کرونا چند ماهی است از کشور خارج شده‌اند و منابع مالی مشخصی هم ندارند، قوه قضائیه باید در این خصوص هم وارد شود و از او سؤال کند.

 

ابوترابی عنوان کرد: پرونده او تشکیل شده است و همه ما انتظار داریم که قوه قضائیه در برخورد با او و در پرونده پسر او که در بازداشت است، عادلانه و محکم رفتار کند.

 

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون اظهار داشت: اظهار نظر آقای زنگنه در خصوص بورس نیز مانند دیگر عملکرد او به بازار سرمایه ۸۰ هزار واحد ضربه وارد کرد.

 

وی تصریح کرد: این اتفاقات رخ داده برای بازار سرمایه می‌توانست جرقه‌ای مانند گرانی بنزین در آبان‌ماه که طی آن با بی‌تدبیری وزیر نفت، کارت سوخت به مدت ۶ سال حذف شده بود و یکدفعه آن را برگرداندند و به این شکل کشور را دچار آشوب کردند.

 

ابوترابی گفت: همین صحبت‌ها و اقدام آقای زنگنه هم می‌توانست بورس را به همان روز بکشاند اما این مسأله سریعاً جمع شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار