آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

پمپئو به دومنیکن سفر کرد

پمپئو به دومنیکن سفر کرد وزیر خارجه آمریکا به جمهوری دومنیکن یعنی تنها کشور حامی آمریکا از قطعنامه ضدایرانی سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا امروز یکشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که وارد جمهوری دومنیکن یعنی تنها کشوری شده است که از آمریکا در قطعنامه ضد ایرانی چند روز پیش حمایت کرده بود.

 

وزیر خارجه آمریکا در این باره نوشت: از سفر به جمهوری دومینیکن، یکی از قدرتمندترین متحدان و شرکای ما در کارائیب هیجان زده هستم. در انتظار دیدار با رئیس جمهور «لوئیس ابی‌نادر» و برقراری روابط پایدار میان دو کشور هستم.

 

گفتنی است، جمهوری دومینیکن تنها کشوری در شورای امنیت بود که به قطعنامه ضد ایرانیِ آمریکا در خصوص تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ رأی مثبت داده بود.

 

مهر

کلمات کلیدی: مایک پمپئو
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار