اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

شهری که نصف خانه‌های خالی کشور آنجاست

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که حدود نیمی از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد خالی کشور در تهران است گفت: برخی صاحبان قدرت و نفوذ جلوی طرح اخذ مالیات از خانه های خالی را گرفته بودند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  رحیم زارع با تاکید براینکه موضوع مالیات بر خانه‌های خالی از دوره نهم و دهم در مجلس مطرح بوده است، گفت: برخی صاحبان قدرت و نفوذ جلوی این طرح را گرفته بودند.

 

وی با بیان اینکه دریافت مالیات از خانه‌های خالی هرچه زودتر باید اجرایی شود، افزود: قوانین مالیاتی دو نوع است، یکی مالیات با هدف تامین بودجه کشور، و دیگری مالیات‌هایی که جدا از درآمد زایی قابلیت کارکردی و تنظیمی دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یازدهم، هدف از تصویب قانون مالیات بر خانه‌های خالی را، قابلیت تنظیمی و کارکردی آن خواند و گفت: این قانون می‌تواند در کاهش و کنترل قیمت مسکن و رونق تولید و هدایت سرمایه موثر باشد.

 

وی گفت: حدود نیمی از 2 میلیون و 500 هزار واحد خالی کشور در تهران است.

 

این نماینده مجلس با تاکید برلزوم شناسایی خانه‌های خالی، و اینکه حاکمیت برای اجرای سیاست‌های اقتصادی و حمایتی و یارانه‌ای باید مالکیت و سکونت افراد را بداند، گفت: عموم کشور‌ها با بررسی اطلاعات سکونتی افراد جامعه، بسته‌های حمایتی و اقتصادی را در اختیار افراد قرار می‌دهند.

 

زارع پرداخت مساوی به 60 میلیون نفر از هموطنان را یکی از ضعف‌های هدفمندی یارانه‌ها خواند و گفت: می‌توان با شناسایی خانه‌های خالی از سکنه، عدالت را بهتر اجرا، و از افراد نیازمند بیشتر حمایت کنیم.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یازدهم با اشاره به اجرای این طرح در 50 کشور دنیا، گفت: در برخی کشور‌ها قوانین بگونه‌ای است که اگر شخصی یک ماه خانه خود را خالی بگذارد، زیان بیشتری می‌کند.

 

زارع با بیان اینکه برخی معتقدند با اجرای این طرح، عده‌ای از کد ملی افراد در جهت قرارداد‌های صوری سوء استفاده می‌کنند، گفت: می‌توان بعد از توضیح و اغنا جامعه در خصوص تبعات اقدام کسانی که تن به انعقاد اینگونه قرارداد‌ها می‌دهند آنان را از برخی حقوق اجتماعی محروم کرد.

 

وی همچنین درخصوص خانه‌های خالی از سکنه که قابلیت سکونت ندارند، گفت: وزارت راه و شهرسازی باید به این دسته از افراد فرجه‌ای برای بازسازی بدهد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه مسئول شناسایی واحد‌های خالی وزرات راه و شهرسازی با استفاده پایگاه داده‌ای خود شده است، گفت: شناسایی 23 هزار واحد که در اختیار یک شخصیت حقوقی بوده از جمله مزیت‌های اجرای این طرح است که می‌تواند در هدایت سرمایه‌ها به بازار تولید و مولد موثر باشد.

 

رحیم زارع با اشاره به افزایش قیمت مسکن درسال‌های اخیر، و با تاکید براینکه اجرای درست این قانون می‌تواند علاوه بر تامین بودجه، از فعالیت‌های احتکاری و سواگری در بازار مسکن به عنوان یک بازار سرمایه‌ای جلوگیری کند، گفت: جلوگیری و کاهش فعالیت‌های مخرب تولید و غیر مولد از دیگر اهداف این طرح است.

 

زارع همچنین هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید مسکن را یکی دیگر از اهداف تصویب قانون مالیات بر خانه‌های خالی خواند و گفت: تولید و رونق مسکن حرف اول را در اشتغالزایی می‌زند.

 

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به لزوم رونق و جهش تولید در کشور گفت: کمیسیون ویژه جهش تولید، با هدف ایجاد جهش در تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 تشکیل شد و 15 نفر اعضای آن نیز مشخص شدند.

 

زارع همچنین گفت: در اولین جلسه کاری مجلس هیئت رئیسه این کمیسیون نیز انتخاب خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار