سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پامپئو: نمی‌گذاریم روسیه و چین تحریم های ایران را نقض کنند

پامپئو: نمی‌گذاریم روسیه و چین تحریم های ایران را نقض کنند وزیر امور خارجه آمریکا گفت، این کشور از هر ابزاری برای جلوگیری از استفاده خواهد کرد و عدم حمایت از تحریم ایران وی را نا امید کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه کشورهایی که قصد فروش سلاح به ایران را داشته باشند مورد تهدید قرار داد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پامپئو گفت، آمریکا از هر ابزاری برای ممانعت از فروش سلاح به ایران از سوی روسیه و چین استفاده خواهد کرد.

 

وی افزود:‌ «از اینکه تلاش‌هایمان برای اعمال تحریم علیه ایران مورد حمایت قرار نگرفت نا امید شدیم».

 

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه مدعی شد: «[با این تحریم‌ها] جهان به مکان امن‌تری تبدیل خواهد شد. ایرانی‌ها این شانس را نخواهند داشت که پدافند هوایی روسی و تانک چینی و همه آن چیزهایی که برای خاورمیانه موجب بی‌ثباتی و خطر است در اختیار داشته باشند. همه کشورهای حاشیه خلیج [فارس] از این بابت نگرانند، اسرائیلی‌ها از این بابت نگرانند».

 

پامپئو همچنین گفت ایالات متحده آماده است اجازه ندهد روسیه و چین تحریم‌های ایران را نقض کنند.

 

تلاش‌های روز جمعه هفته گذشته آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل با شکست مواجه شد. پس از آشکار شدن نتایج آرای اعضای شورای امنیت سازمان ملل در عصر جمعه (به وقت نیویورک) مشخص شد که تنها آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت داده‌اند.

انگلیس، فرانسه و آلمان و هشت کشور دیگر شورای امنیت سازمان ملل به این قطعنامه رای ممتنع داده و روسیه و چین نیز با این قطعنامه ابراز مخالفت کردند.

 

در گام بعدی، در واپسین ساعت روز پنجشنبه (به وقت تهران) بود که پامپئو با ارائه نامه‌ای رسماً سازمان ملل را از خواست خود برای بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران مطلع کرد.

 

ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریم‌ها که با نام‌های دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ‌بک» نیز شناخته می‌شود به دنبال احیای تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.

 

تحت شرایط قطعنامه شورای امنیت که در توافق هسته‌ای درج شده، اقدام روز پنجشنبه آمریکا یک روند ۳۰ روزه را درباره اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل پیش از توافق سال ۲۰۱۵ آغاز خواهد کرد مگر آنکه طی یک قطعنامه به طور ویژه تمدید تعلیق تحریم‌ها تصویب شود که پیش بینی می‌شود آمریکا از حق وتوی خود برای رد هر قطعنامه‌ای که به تمدید معافیت تحریم‌های ایران بپردازد استفاده خواهد کرد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار