ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد
نامزد انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا:

دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح اتمی، سیاست‌های براندازانه ما است

قانونگذار آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ در این کشور اعتراف کرده دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح‌های اتمی سیاست‌های براندازانه واشنگتن است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۷۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «تولسی گابارد»، قانونگذار آمریکایی و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، سه‌شنبه شب از سیاست‌های واشنگتن در قبال کره شمالی انتقاد کرد.

گابارد نظر خود را در شرایطی مطرح کرده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه برای برگزاری دومین دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی وارد «هانوی»، پایتخت ویتنام شد. رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است بتواند کره شمالی را برای خلع سلاح هسته‌ای مجاب کند.

گابارد در توئیتر نوشت: «دلیل توسل‌ جستن کره شمالی به سلاح‌های هسته‌ای این است که دونالد ترامپ خواستار حفظ سیاست‌های شکست‌خورده و براندازانه ما است. کیم می‌بیند ما در عراق، لیبی و سوریه چه کردیم و می‌ترسد که خودش نفر بعدی باشد. بدون آنکه ما سیاست‌های جنگی و براندازانه‌مان را خاتمه دهیم، کیم سلاح‌های هسته‌ایش را به عنوان بازدانده حفظ خواهد کرد.»

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.
ارسال نظر
آخرین اخبار