واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم
نامزد انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا:

دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح اتمی، سیاست‌های براندازانه ما است

قانونگذار آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ در این کشور اعتراف کرده دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح‌های اتمی سیاست‌های براندازانه واشنگتن است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۷۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «تولسی گابارد»، قانونگذار آمریکایی و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، سه‌شنبه شب از سیاست‌های واشنگتن در قبال کره شمالی انتقاد کرد.

گابارد نظر خود را در شرایطی مطرح کرده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه برای برگزاری دومین دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی وارد «هانوی»، پایتخت ویتنام شد. رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است بتواند کره شمالی را برای خلع سلاح هسته‌ای مجاب کند.

گابارد در توئیتر نوشت: «دلیل توسل‌ جستن کره شمالی به سلاح‌های هسته‌ای این است که دونالد ترامپ خواستار حفظ سیاست‌های شکست‌خورده و براندازانه ما است. کیم می‌بیند ما در عراق، لیبی و سوریه چه کردیم و می‌ترسد که خودش نفر بعدی باشد. بدون آنکه ما سیاست‌های جنگی و براندازانه‌مان را خاتمه دهیم، کیم سلاح‌های هسته‌ایش را به عنوان بازدانده حفظ خواهد کرد.»

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار