لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!
نامزد انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا:

دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح اتمی، سیاست‌های براندازانه ما است

قانونگذار آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ در این کشور اعتراف کرده دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح‌های اتمی سیاست‌های براندازانه واشنگتن است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۷۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «تولسی گابارد»، قانونگذار آمریکایی و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، سه‌شنبه شب از سیاست‌های واشنگتن در قبال کره شمالی انتقاد کرد.

گابارد نظر خود را در شرایطی مطرح کرده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه برای برگزاری دومین دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی وارد «هانوی»، پایتخت ویتنام شد. رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است بتواند کره شمالی را برای خلع سلاح هسته‌ای مجاب کند.

گابارد در توئیتر نوشت: «دلیل توسل‌ جستن کره شمالی به سلاح‌های هسته‌ای این است که دونالد ترامپ خواستار حفظ سیاست‌های شکست‌خورده و براندازانه ما است. کیم می‌بیند ما در عراق، لیبی و سوریه چه کردیم و می‌ترسد که خودش نفر بعدی باشد. بدون آنکه ما سیاست‌های جنگی و براندازانه‌مان را خاتمه دهیم، کیم سلاح‌های هسته‌ایش را به عنوان بازدانده حفظ خواهد کرد.»

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار