گروسی: عدم بازرسی آژانس از اسرائیل، غیرمنصفانه است / انتقادهای ایران قابل درک است اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب مسیر تقابل را انتخاب کرده است عراقچی: شورای امنیت به رویارویی «نه» و به همکاری «آری» بگوید تحریم گسترده سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل گروسی: با پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردم کمالوندی: همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه بیش از پیش گسترش می‌یابد قطعنامه روسیه و چین برای تعویق ۶ ماهه تحریم‌ها علیه ایران تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ چین: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران غیرسازنده است عراقچی: سه کشور اروپایی از روندهای دیپلماتیک آتی کنار گذاشته خواهند شد گفت‌وگوی عراقچی و همتای کره‌ای در سازمان ملل اسلوونی برای نتانیاهو ممنوعیت سفر اعمال کرد حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست دیدار عراقچی و وزیر خارجه فرانسه در سازمان ملل

خنثی شدن اقدام تروریستی یک داعشی در لبنان

قوای امنیت داخلی لبنان یک داعشی که قصد انجام عملیات تروریستی علیه ارتش و نیروهای امنیتی این کشور داشت، را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر مدیریت کل نیروهای امنیت داخلی لبنان اعلام کرد، در چارچوب اقدامات پیشگیرانه و تعقیب افراد مشکوک منتسب به گروه‌های تروریستی، یک عضو داعش را بازداشت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، فرد مذکور که تابعیت سوری دارد به صورت مخفیانه وارد لبنان شده و در بسیاری از مناطق آن رفت و آمد داشته است.

وی همچنین در بسیاری از گروه‌های موجود در شبکه‌‌های اجتماعی که عناصر این گروهک تروریستی در آن عضو بوده‌اند، فعال بوده و اقدام به ترویج افکار داعش و تبادل اخبار می‌کرده است.

در ادامه این گزارش آمده، وی اخیر تصمیم به بازگشت به سوریه برای پیوستن به عناصر داعش در این کشور گرفته بوده اما از آنجایی که مدارک شناسایی نداشته، منصرف می‌شود و برای انجام عملیات تروریستی در لبنان برنامه‌ریزی می‌کند.

شخص مذکور با اشخاصی در موصل و سوریه تماس برقرار می‌کند و فتوای شرعی درباره انجام عملیات «انغماسی» علیه نیروهای ارتش لبنان و قوای امنیت داخلی این کشور را بویژه در منطقه «جمیزه» جویا می‌شود.

وی پس از انفجار مذکور به منطقه جمیزه می‌رود و در زمینه برداشتن آوارها غیره در مقابل دستمزد کمک می‌کند. هنگام کار در این منطقه متوجه گشتی‌های ارتش و قوای امنیت داخلی لبنان می‌شود و فکر هدف گرفتن این گشتی‌ها با بمب دستی به سرش می‌زند و قصد داشته این بمب‌ها را از یکی از اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان تهیه کند.

فرد بازداشت شده برای بازجویی و محاکمه به طرف‌های ویژه در لبنان تحویل داده شده است.

 

فارس

کلمات کلیدی: لبنان داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار