اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آلمان: تحریم تسلیحاتی ایران باید تمدید شود!

آلمان: تحریم تسلیحاتی ایران باید تمدید شود! وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی که نشان از ضعف برلین در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد؛ مدعی شد لغو تحریم تسلیحاتی ایران به ضرر منطقه است و سایر کشورهای اروپایی هم باید تابع این نظر باشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۶۴

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان پس از دیداری که در برلین با «گابی اشکنازی» همتای صهیونیست خود داشت؛ مدعی لزوم استمرار تلاش‌ها برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران شد.

 

البته، وی همزمان گفت که آلمان هنوز هم به برجام به عنوان بهترین راه ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای نگاه می‌کند.

 

این ادعای ماس در حالی است که ایران همواره با صلح‌آمیز خواندن برنامه هسته‌ای خود، تاکید کرده که تسلیحات اتمی در دکترین دفاعی این کشور جایی ندارد.

 

وزیر خارجه آلمان در ادامه ادعاهای خود افزود: امیدواریم کشورهای اروپایی، و نه فقط آلمان، مانع از این (لغو تحریم تسلیحاتی ایران) شوند. این به ثبات منطقه ‌کمکی نمی‌کند.

 

ماس ادعاهای خود را اینگونه ادامه داد که آمریکا به دنبال تمدید کامل تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است که قطعاً با وتوی روسیه و چین در شورای امنیت مواجه خواهد شد حال آنکه آلمان و سایرین (متحدان اروپایی) در تلاشند تا راه‌حل میانه‌ای پیدا کنند که مورد تائید چین و روسیه باشد و در عین حال با وتوی آمریکا نیز مواجه نشود.

 

وی در این باره گفت: به دنبال حصول راه‌حلی دیپلماتیک هستیم تا در آینده، تحریمی تسلیحاتی علیه ایران وجود داشته باشد.

 

 ادعاهای ماس در حالی ایراد شد که آلمان، فرانسه و انگلیس پیشتر به قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که از سوی آمریکا پیشنهاد شد؛ رای ممتنع داده بودند.

 

این در حالی است که این سه کشور اروپایی، پیش از رای‌گیری شورای امنیت در مورد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد داده بودند از آنجا که حتی در صورت لغو تحریم تسلیحاتی سازمان ملل، تحریم‌های تسلیحاتی اتحادیه اروپا برای دست‌کم یک سال و نیم دیگر باقی می‌ماند؛ روسیه و چین هم با تمدید کوتاه‌مدت تحریم‌های سازمان ملل موافقت کنند.

 

از سویی، سخنان ماس بار دیگر نشان داد که اتحادیه اروپا همچنان قادر به پیشبرد سیاست خارجی مستقلی نیست و در برابر فشارهای آمریکا سر تسلیم فرود می‌آورد.

 

ادعای ماس در حالی است که تحریم تسلیحاتی ایران ۲۷ مهرماه امسال مطابق نص صریح برجام به پایان می رسد و اروپا که در زمینه راه اندازی کانال تجاری با ایران بدعهدی و با واشنگتن همراهی کرد حال با گذاشتن شرط برای پایان تحریم تسلیحاتی ایران درصدد همراهی مجدد با دولت واشنگتن و نقض برجام است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار