زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

فراری دادن داعش در ازای دریافت رشوه های کلان

نیرو‌های موسوم به «سوریه دموکراتیک» در ازای دریافت مبالغی بین ۱۰ تا ۵۰ هزار دلار، اعضای باقی مانده گروه تروریستی داعش را از روستای باغوز در شرق سوریه فراری می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای موسوم به «سوریه دموکراتیک» (متحد نیروهای اشغالگر آمریکایی) در ازای دریافت مبالغی بین 10 تا 50 هزار دلار، اعضای باقی مانده گروه تروریستی داعش را از روستای باغوز در شرق سوریه به ترکیه یا ادلب فراری می دهند.

 

بر این اساس، گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه مستقر در لندن از رسوایی مفتضحانه نیروهای «سوریه دموکراتیک» پرده برداشت که نشان می دهد فرماندهان و اعضای این گروه با دریافت رشوه و مبالغ هنگفت، عناصر باقی مانده گروه تروریستی داعش را از روستای باغوز در شرق سوریه فراری داده اند.

 

خبرنگار این شبکه در گزارشی گفت: آنگونه که چند سال پیش قاچاق نقش مهمی در ورود اعضای داعش به سوریه داشت، اکنون نیز دریافت رشوه و مبالغ هنگفت در خارج کردن اعضای محاصره شده این گروه از روستای باغوز نقش دارد.

 

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی گروه دیده بان حقوق بشر سوریه، خودروهای حامل کمک های غذایی و آب آشامیدنی به نیروهای «سوریه دموکراتیک» وارد روستای باغوز می شوند و در ازای دریافت مبالغی بین 10 تا 50 هزار دلار همراه با اعضای داعش یا خانواده های فرماندهان این گروه به شهر رقه برمی گردند. به طوری که بیشترین مبلغی که در ازای قاچاق خانواده یکی از اعضای داعش به نیروهای «سوریه دموکراتیک» پرداخته شده به 90 هزار دلار رسیده است.

 

طبق اطلاعات گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه، نیروهای «سوریه دموکراتیک» 120 نفر از فرماندهان و اعضای خود را به اتهام فساد بازداشت کرده است و بازداشت شدگان به قاچاق 142 نفر از اعضای داعش و خانواده های آنها به ترکیه اعتراف کرده اند. این در حالی است که شمار دیگری از داعشی ها نیز از طریق منبج به ادلب گریخته اند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر