ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

جانز هاپیکینز: مبتلایان به کرونا در آمریکا از 6 میلیون نفر فراتر رفت

جانز هاپیکینز: مبتلایان به کرونا در آمریکا از 6 میلیون نفر فراتر رفت آمار منتشر شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا از 6 میلیون نفر فراتر رفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آمار منتشر شده توسط دانشگاه «جانز هاپکینز» تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از 6 میلیون نفر فراتر رفت.

 

تنها طی سه هفته گذشته تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا یک میلیون نفر افزایش یافته و قربانیان این ویروس نیز طی این مدت 21 هزار نفر بیشتر شده‌اند.

 

بر اساس آمارهای منتشر شده، آمریکا با فاصله زیاد همچنان بیشترین تعداد تلفات و مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در جهان را دارد.

 

پس از آمریکا، برزیل و هند هر کدام بیشتر از 3.5 میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا دارند و بعد از این کشورها نیز روسیه قرار دارد که حدود یک میلیون نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند.

 

تعداد موارد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در سطح جهان بیش از 25 میلیون نفر است که این بدان معناست که آمریکا به تنهایی 24 درصد کل مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را داراست حال آنکه جمعیت این کشور تنها 4 درصد از جمعیت کل جهان است.

 

بر اساس آمارها، قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به بیش از 183 هزار نفر رسیده است. بر اساس الگویی که توسط موسسه سنجش سلامت دانشگاه واشنگتن ترسیم شده، قربانیان کرونا در آمریکا تا ماه دسامبر (آذر) می‌تواند به 317 هزار نفر برسد.

 

بیشترین آمار تلفات کرونا در آمریکا متعلق به سیاه‌پوستان، لاتین‌تبارها و بومیان این کشور است. بر اساس مطالعه انجام شده، سیاه‌پوستان دو و نیم برابر بیشتر از همتایان سفید پوست خود به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

 

فارس

کلمات کلیدی: جانز هاپکینز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار