سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

200 امضا پای نامه شکایت نمایندگان از زنگنه به قوه قضائیه

200 امضا پای نامه شکایت نمایندگان از زنگنه به قوه قضائیه نماینده مردم نجف آباد در مجلس گفت: تعداد امضاهای شکایت نمایندگان از وزیر نفت به قوه قضائیه به 200 عدد رسیده و بنا داریم این شکایت‌نامه را حضورا به رئیس قوه قضائیه تقدیم کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: تعداد امضاهای شکایت نمایندگان از وزیر نفت به قوه قضائیه به 200 عدد رسیده است.

 

وی افزود: همچنین تعداد امضاهای نامه نمایندگان به رئیس قوه قضائیه در باره اجرای قانون اعاده اموال نامشروع نمایندگان نیز به 200 عدد رسیده و هر دو این نامه‌ها به رئیس قوه قضائیه تقدیم خواهد شد.

 

نماینده مردم نجف آباد در مجلس اظهار داشت: ما بنا داریم تا این دو نامه را حضورا به رئیس دستگاه قضا تقدیم کنیم و اقدامات مقدماتی برای گرفتن وقت برای این منظور انجام می‌شود.

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: بنده به همراه آقایان علی اکبر کریمی و احمد علیرضابیگی، مالک شریعتی و تعداد دیگری از نمایندگان حضورا با رئیس قوه قضائیه نشست خواهیم داشت و این دو نامه را به آیت‌الله رئیسی تقدیم خواهیم کرد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار