بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

رویترز: اتحادیه اروپا ازافزودن ریاض به فهرست سیاه پولشویی عقب‌نشینی کرد

خبرگزاری رویترز روز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که پس از نامه «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی به کشورهای اروپایی، اکثر این کشورها از تصمیم خود برای افزودن ریاض به فهرست سیاه پولشویی عقب نشسته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۹
به گزارش راهبرد معاصر ، خبرگزاری رویترز روز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که پس از نامه «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی به کشورهای اروپایی، اکثر این کشورها از تصمیم خود برای افزودن ریاض به فهرست سیاه پولشویی عقب نشسته‌اند.
منابع خبری این رسانه گفته‌اند که بیش از 20 کشور این اتحادیه از جمله انگلیس و فرانسه، مخالفت خود را با تصویب این موضوع اعلام کرده اند.
انتظار می‌رود شمار دقیق حامیان افزودن عربستان سعودی به فهرست کشورهایی که با پولشویی، به تروریسم بین‌المللی کمک می‌کنند، روز جمعه در نشست نمایندگان کشورها در بروکسل پایتخت بلژیک مشخص شود.
به نوشته رویترز، تصمیم نهایی در این رابطه طی دو هفته آینده اتخاذ خواهد شد.
به گفته منابع خبری این رسانه، تصمیم کشورهای اروپایی پس از نامه پادشاه عربستان سعودی به سران هر یک از این کشورها اتخاذ شد.
وی در بخشی از این نامه، افزودن ریاض به فهرست سیاه را «موجب کاهش اعتبار این کشور» و «مانعی برای همکاری عربستان و اتحادیه اروپا در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری» دانسته است.
کمیسیون اروپا اخیرا عربستان، پاناما و نیجریه را در فهرست کشورهایی قرار داده بود که از طریق پولشویی، به تروریسم بین‌المللی کمک می‌کنند.
به نوشته رویترز، آمریکا که متحد اصلی عربستان به شمار می‌رود، در هفته‌های اخیر اروپا را برای کنار گذاشتن این فهرست، تحت فشار گذاشته بود.
از زمان اعلام تصمیم کمیسیون اروپا، 28 کشور عضو این اتحادیه یک ماه مهلت دارند تا اسامی کشورهای افزوده شده به فهرست سیاه را بپذیرند و یا رد کنند.
ایرنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار