ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

لاوروف: ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه اتفاق‌نظر دارند

لاوروف: ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه اتفاق‌نظر دارند وزیر خارجه روسیه گفت کشورش با ایران و ترکیه بر سر جلوگیری از تکرار سناریوی لیبی و عراق در سوریه اتفاق‌نظر دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه امروز دوشنبه گفته میان رویکردهای سه کشور ضامن آتش‌بس در سوریه (روسیه، ایران و ترکیه) تفاوت‌هایی وجود دارد اما سه کشور در هدفِ مشترکِ جلوگیری از تکرار سناریوهای لیبی و عراق در سوریه اتفاق‌نظر دارند.

 

به نوشته خبرگزاری ایتارتاس، لاوروف گفت: «البته، تفاوت‌های قابل‌توجهی در رویکردهای مسکو، آنکارا و تهران وجود دارد. می‌توان این تفاوت‌ها را هم در بیانیه‌های رسمی و هم از طریق اوضاع در داخل آن کشور مشاهده کرد.»

 

وزیر خارجه روسیه، علی‌رغم این در ادامه گفت: «با وجود این، ما با ترکیه و ایران در این هدف مشترک مبنی بر اینکه نباید اجازه تکرار رویدادهای عراق و لیبی را بدهیم مشترک هستند.»

 

ایران، روسیه و ترکیه به عنوان سه کشور ضامن آتش‌بس در سوریه چهارم شهریورماه در ادامه رایزنی‌ها در حاشیه سومین نشست کمیته قانون اساسی در ژنو بیانیه مشترکی را  منتشر کردند.

 

سه کشور بار دیگر بر تعهد قوی خود به حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه اذعان و بر لزوم احترام به این اصول توسط همه طرف‌ها تأکید کردند. 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار