به گزارش راهبرد معاصر؛ سهام عدالت پس از گذشت 14 سال که در سال 1385 در راستای سیاستهای اجرایی اصل 44 قانون اساسی و درخواست رئیس جمهور وقت و با اذن رهبری و مصوبه دولت وقت، طراحی شد، سهام عدالت امروز به ارزش 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید. هرچند شاید امروز دوشنبه ۱۷ شهریور با کاهش 4 درصدی همراه بوده اما سهامی که به 6 دهک جمعیتی کشور یعنی 49 میلیون نفر واگذار گردید، مایه آرامشی برای بسیاری از مردم عزیز ایران شده است.
این اساس ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی به 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید. بدین ترتیب ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت برای فروش 9 میلیون و 341 هزار تومان است.
قیمت روز سهام عدالت امروز با افت و کاهش 4 درصدی همراه بوده است. بر این اساس ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی به 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید.
با این حساب ارزش سهام عدالت نسبت به روز گذشته 370 هزار تومان کاهش یافت.
همچنین ارزش 60 درصد سهام عدالت قابل فروش نیز 9 میلیون و 341 هزارتومان اعلام شده است.
افت ارزش سبد سهام عدالت درحالی است که شاخص کل بازار بورس 2.5 درصد کاهش یافت و معاملات امروز بازار سهام اکثر سهمهای بنیادین با افت ارزش روبهرو شدند.
در پایان معاملات روزگذشته بازار سهام، ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی با کمی افت قیمت به ۱۶ میلیون و ۵۷۵ تومان رسید. بدین ترتیب ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت برای فروش 9 میلیون و 341 هزار تومان است.
رزش سهام عدالت یک میلیون تومانی دیروز به 31 میلیون و 899 هزار تومان رسید که با کاهش 4 درصدی در پایان معاملات امروز با کاهش یک میلیون و 275 هزار و 960 هزار تومان مواجه شد و ارزش آن به 30 میلیون و 623 هزار تومان رسید. ارزش 60 درصد سهام عدالت قابل فروش نیز به 18 میلون تومان و 370 تومان کاهش یافت.
افت قیمت سهام عدالت در حالی است که روز گذشته با بازگشایی بازار سهام، شاخص کل بازار حدود ۹ هزار واحد رشد داشت، اما شاخص هموزن منفی بود.
محمد رضا پور ابراهیمی با اشاره به بررسی طرح جاماندگان از سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی در راستای ورود مجلس یازدهم به سرفصلهای مهم اقتصاد کشور افزود: این طرح پس از جلسات متعدد بررسی نهایی و برای بررسی در جلسه علنی مجلس به هیات رییسه خانه ملت تقدیم شده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: واگذاری سهام عدالت در سالهای 84 - 85 در دستور کار دولت وقت قرار گرفت، گزارشی امروز ما در مجلس حاکی از آن است که؛ با اینکه قرار بود 6 دهک کم درآمد جامعه جزو مشمولان سهام عدالت میشوند چنین نشده است.
این نماینده مجلس افزود: همچنین حدود یک میلیون و 800 هزار نفر نیز در سالهای 84 - 85 دعوتنامه سهام عدالت دریافت کردهاند، اما سهامی به نام آنها واگذار نشده است که در این طرح جزو جاماندگان از سهام عدالت هستند؛ اولین اقدام ما تعیین تکلیف این مهم بوده است.
ستاد آزاد سازی سهام عدالت برای رفع مشکلات سهامداران از وجود سامانهای تحت عنوان باشگاه ذی نفعان سرمایه خبر داد.
بعد از داغ شدن اخبار مربوط به آزاد سازی سهام عدالت، برخی از سهامداران اعم از آنهایی که روش مدیریت مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند با مشکلاتی مواجه شدند به همین منظور ستاد آزاد سازی سهام عدالت برای رفع مشکلات سهامداران از وجود سامانهای با شماره ۱۵۶۹ تحت عنوان باشگاه ذی نفعان سرمایه خبر داد تا در این سامانه کارشناسان مربوط در بخش پشتیبانی بتواند پس از ارتباط برقرار کردن با سهامداران مشکلات آنها را جویا شده و آنها را راهنمایی کنند.
این سامانه که از جانب سپرده گذاری مرکزی طراحی شده است، تا حدودی میتواند سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده اند را راهنمایی کند. گزینههای موجود در این سامانه به شرح زیر است.
گزینهها عبارتند از:
۱: جهت اطلاع از خدمات بازار مشتریان بازار سرمایه
۲: اطلاع از شرکتهایی که سود آنها از طریق سامانه واریز سجام شده است
۳: اطلاع از نحوه ثبت نام در سجام
۴: اطلاع از صندوق مالی دارایکم
۵: راهنمایی درگاه یکپارچه ذی نفعان
۶: نحوه احراز هویت
تغییر شماره همراه سهام عدالت برای سهامدارانی که باید شماره همراه خود را اصلاح کنند روش های مختلفی دارد که در ادامه به برخی از این روش ها اشاره خواهد شد.
سایت تغییر شماره تلفن سهام عدالت سامانه سهام عدالت به آدرس www.sahamedalat.ir است و برای و نحوه تغییر شماره تلفن سهام عدالت به قرار زیر است.
در صورت عدم تطابق کدملی و شماره تلفن همراه، از طریق سامانه sahamedalat.ir می توانید شماره تلفن همراه در مالکیت خود را ثبت نمائید.
در صورت تمایل به تغییر شماره شبا یا شماره تلفن همراه تحت مالکیت و تائید شده، می توانید پس از ورود به سامانه sahamedalat.ir ، نسبت به ویرایش آن اقدام فرمائید.
مسئولیت فردی برای حفاظت از محرمانگی اطلاعات برعهده سهامدار عدالت است.
فعالیت مراجعین در این سامانه ثبت شده و قابل پیگیری میباشد.
مسئولیت استفاده از کد تایید پیامک شده، توسط هر شخص دیگر به عهده سهامدار است.
هرگونه استفاده از اطلاعات مندرج به وسیله فرد دیگر یا اشخاص ثالث به شدت ممنوع و مسئولیت آن به عهده سهامدار است.
پس از وارد کردن کد امنیتی اگر شماره تلفن همراه با کد ملی سهام دار مطابقت داشته باشد کد تائید برای سهامدار ارسال می شود. در صورتی که شماره تلفن همراه با کدملی سهامدار مطابقت نداشته باشد، این پیغام نمایش داده میشود: ” کد ملی و شماره تلفن همراه درج شده مطابقت ندارند. برای ورود به سامانه میتوانید شماره تلفن همراه در مالکیت خود (منطبق با سرویس شاهکار) را وارد نمایید.”
طبق آمارها حدود ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از ۴۹ میلیون نفری که سهام عدالت دارند روش مستقیم را انتخاب کردهاند. این افراد میتوانند سهام خود را تا سقف ۳۰ درصد بفروشند و ارزش سهام خود را مشاهده کنند.
این سهامداران برای مشاهده و فروش سهام خود باید شماره تلفن و شماره شبا حساب بانکی ثبت شده در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصیسازی به نام خودشان باشد.
سهامداران برای اصلاح اطلاعات خود باید به سامانهای که شرکت سپردهگذاری اعلام کرده به آدرس sahamedalat.ir مراجعه کنند.
مرحله اول: هر سهامداری که قصد دارد شماره تلفن خود را تغییر دهد یا نمیتواند پرتفوی سهام عدالت خود را مشاهده کند و درخواست فروش دهد، ابتدا باید از پیش روش آزادسازی مستقیم را انتخاب کرده باشد.
مرحله دوم: سجامی شدن حتی برای مشاهده سهام عدالت الزامی است، سهامداران برای انجام این کار میتوانند به سامانه سجام به آدرس sejam.ir مراجعه کنند و احراز هویت شوند. پس از انجام این مرحله سهامدار میتواند وارد سامانه سهام عدالت شود.
مرحله سوم: اگر سهامداری با وجود سجامی شدن به علت این که شماره تلفن به نام خودش نیست نمیتواند پرتقوی سهام عدالت خود را مشاهده کند، باید وارد سامانه سهام عدالت شود و در قسمت «مشاهده دارایی سهام عدالت» کد ملی خود را وارد کند. در این مرحله چون شماره تلفن به نام شخص نیست سامانه اجازه ورود نمیدهد و گزینه ویرایش شماره تلفن را نمایش میدهد.
مرحله چهارم: در این مرحله سهامدار میتواند شماره موبایلی که به نام خودش است را ثبت کند و دارایی سهام خود را مشاهده کند.
کلا این کشور اینطوری تقسیم شده یه عده خوب میخورن بقیه هم کاسه گدایی دستشون التماس میکنند
اگر واقعا نظام اسلامیه اینطوری سهام تقسیم کردن حرامه
اگر خدایی شو بخاین باید کل سهام تقسیم بشه