به گزارش راهبرد معاصر ، محققان هشدار میدهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون میشود.
طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.
این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه میکند:
- مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.
- مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم میتواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.
- استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.
- تمایل به مصرف میان وعدههای بدون نمک.
- خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکیهای با میزان کمتر سدیم.