زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

فردا روزی سیاه در تاریخ جهان عرب است

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین، مراسم امضای توافقات عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات و بحرین که فردا در واشنگتن برگزار می شود را روزی سیاه در جهان عرب دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر محمد اشتیه نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین، مراسم امضای توافقات عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات و بحرین که فردا در واشنگتن برگزار می شود را روزی سیاه در جهان عرب دانست.

 

وی اعلام کرد: فردا شاهد روزی سیاه در تاریخ امت عربی و شکستی برای اتحادیه عرب که نگوییم اتحادیه بلکه پاره و تقسیم شده است، محسوب می شود.

 

اشتیه گفت: این روز هم به تقویم درد فلسطینی و ثبت شکست های عربی افزوده خواهد شد.

وی از کشورهای عربی خواست که در مراسم امضای توافق امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی به سرپرستی آمریکا مشارکت نکنند.

این در حالی است که امروز، احمد ابوالغیط دبیر کل اتحادیه عرب، اثرات تصمیمات عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی که اخیرا از سوی امارات و بحرین رخ داد را کم اهمیت دانست.

 

وی افزوده بود: من مطمئن هستم که تحولاتی که اخیرا منطقه شاهد آن بوده(عادی سازی ۲ شیخ نشین با رژیم صهیونیستی)تاثیری بر اجماع عربی درباره حتمی بودن پایان اشغال اراضی عربی از سوی اسرائیل به عنوان شرط اساسی برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر در خاورمیانه، ندارد!

 

این حرفهای ابوالغیط پس از گرایش برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس برای عادی سازی روابط با تل آویو که اختلافات عربی-عربی را دامن می زند و سطح تنش میان برخی کشورهای عضو این اتحادیه را تشدید می کند، بیان می شود.

 

گفتنی است که اتحادیه عرب در نشست اخیر در سطح وزیران خارجه این اتحادیه، نتوانست تصمیمی در مخالفت با عادی سازی روابط میان امارات و تل آویو اتخاذ کند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر