سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

هشدار چین درباره تلاش قدرت‌های خارجی برای انقلاب رنگی در آسیا

وزیر امور خارجه چین هشدار داد برخی قدرت‌های خارجی به‌دنبال به راه انداختن انقلاب‌های رنگی در آسیا و ایجاد جنگ سردی جدید هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین روز پنجشنبه در خصوص تلاش قدرت‌های خارجی برای ایجاد انقلاب‌های رنگی در آسیا هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، دیپلمات ارشد چین در آستانه سفر به مسکو گفت: «اخیراً روابط میان چین و کشورهای همسایه در مسیر مثبت توسعه یافته است. در همین حال، بی‌ثباتی جهانی افزایش یافته و امنیت جهانی با چالش‌ها و تهدیدات جدید مواجه شده است».

وانگ یی در ادامه گفت: «سازمان‌های تروریستی جهانی و سه نیروی شیطان (تروریسم، افراط‌گرایی و جدایی‌طلبی) فعالیت‌های خود را در منطقه گسترش داده‌اند».

وی هشدار داد: «برخی قدرت‌های خارجی از بسترهای مختلف برای مداخله در امور داخلی و حتی به راه انداختن موجی جدید از انقلاب‌های رنگی استفاده می‌کنند. از سوی دیگر برای حفظ برتری تک‌قطبی، دروغ‌های مختلف سر هم می‌کنند و عامدانه روسیه و چین و دیگر کشورهای دارای توسعه سریع را بدنام کرده و فشارهای بی‌دلیلی را به آن‌ها وارد می‌کنند و حتی برخی کشورها را وادار به انتخاب هم‌پیمانان خود می‌کنند و به دنبال ایجاد جنگ سردی جدید هستند».

وزیر امور خارجه چین افزود: «چنین رفتارهایی حدود روابط بین‌المللی را زیرپا گذاشته، با منافع مشترک کشورهای مختلف در تضاد است. چنین اقداماتی توسط جامعه جهانی قابل پذیرش نیست و آثاری ننگین در تاریخ برجای می‌گذارند».

وی در پایان گفت: «روسیه، آسیای مرکزی و مغولستان همسایگان مهم شمال غربی چین هستند. چین توجه زیادی به اوضاع منطقه دارد و به طور صادقانه رفاه، توسعه و ثبات درازمدت تمام کشورهای منطقه را آرزومند است».

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا اسپر روز گذشته (چهارشنبه) طی سخنرانی در اندیشکده «رَند» تأکید کرد: «امروز، در این عصر رقابت قدرت‌های بزرگ، وزارت دفاع (آمریکا)، چین و روسیه را بعنوان رقبای راهبردی مهم خود اولویت‌بندی می‌کند».

اسپر بدون در نظرگرفتن اقدامات واشنگتن در مداخله در مسائل داخلی هنگ کنگ و تایوان از اقدامات چین در دریای جنوب چین و شرق چین بعنوان اقداماتی در تضعیف نظم جهانی انتقاد کرد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار