واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران اقدامی یک جانبه است

سردبیر یک روزنامه آلمانی در مصاحبه‌ای تلاش‌های آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را مورد انتقاد قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، «ماتیاس براگمن» سردبیر روزنامه «هندلس بلات» آلمان تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را اقدامی یک جانبه دانست.

 

ماتیاس براگمن در گفتگو با الجزیره درباره وجهه حقوقی اقدام آمریکا به فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران گفت، این موضع آمریکاست، اما نگاه ما بدان متفاوت است. به همین منظور وزارت امور خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس مشترکا اعلام کردند آمریکا به دلیل خروج یک جانبه از توافقنامه هسته‌ای، حق چنین کاری را ندارد.

 

وی درباره استناد آمریکا به ماده ۳۷ توافقنامه هسته‌ای افزود، نگاه اروپا متفاوت است. اروپایی‌ها می‌گویند آمریکا عضوی از توافقنامه نیست. اروپا می‌خواهد این توافقنامه پابرجا بماند، زیرا بقای توافقنامه امکان گفتگو با ایران را در مسائل دیگر مهیا می‌سازد. اگر این توافقنامه ملغی شود دیگر هیچ کانالی میان اروپا و ایران وجود نخواهد داشت.

 

براگمن درباره موارد ۳۶ و ۳۷ توافقنامه هسته‌ای که آمریکا بدان استناد می‌کند، گفت این دو ماده در توافقنامه وجود دارد، اما آمریکایی‌ها به اختیار خودشان از توافقنامه خارج شده‌اند و به همین دلیل تصمیم جدید آنان یک تصمیم یک جانبه تلقی می‌شود. ما شاهد تصمیم بین المللی برای پایان دادن به برجام نبودیم و برجام همچنان باقی است و با بقای برجام اجرایی کردن تحریم‌ها ممکن نیست. اگر شورای امنیت سازمان ملل متحد برجام را پایان یافته تلقی می‌کرد آن زمان تحریم‌ها در یک فرصت سی روزه به صورت خودکار علیه ایران فعال می‌شد. می‌دانیم که دونالد ترامپ پیوسته شعار نخست آمریکا، آمریکای قدرتمند را سر می‌دهد و در مسیر تقسیم جهان گام بر می‌دارد. این روند فعالیت سازمان ملل متحد را با چالش مواجه می‌کند.

 

براگمن در پاسخ به این سوال که آیا اروپا قادر است در برابر فشار‌های آمریکا مقاومت کند، گفت، اروپایی‌ها مدت زمان طولانی است که در این زمینه مقاومت کرده‌اند، البته شاید این مقاومت خیلی شدید نباشد، اما اروپا با تعریف سازوکار اینستکس جهت تداوم تعاملات تجاری با ایران، در برابر فشار‌های آمریکا مقاومت کرد. آمریکا در پی آن است که در موضوع نورد استریم ۲، آلمان را مجازات کند. فشار‌ها علیه شرکت‌های آلمانی که تمایل به تداوم تعامل با ایران و روسیه دارند، ادامه دارد و این شرکت‌ها تا الان مقاومت کرده‌اند و تداوم مقاومت آنان نیز ممکن است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار