ونزوئلا ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد دوحه: گفت‌وگوهای جداگانه با هیئت‌های ایران و آمریکا پایان یافت عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان ونس: مذاکرات فنی با ایران در جریان است قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق خود در تنگه هرمز کوتاه نمی‌آید پاسخ عراقچی به وزیر آمریکایی؛ ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان

چین خطاب به آمریکا: مسخره بازی را تمام کنید

چین خطاب به آمریکا: مسخره بازی را تمام کنید هیئت نمایندگی چین در وین به ادعای آمریکا مبنی بر بازگشت تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران از جمله تحریم‌های تسلیحاتی واکنش تندی نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر هیئت نمایندگی چین در وین در حساب کاربری توئیتری خود در واکنش به ادعای آمریکا مبنی بر بازگشت تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران از جمله تحریم‌های تسلیحاتی اعلام کرد زمان پایان ‌دادن به این مسخره‌بازی خودساخته (آمریکا) فرا رسیده است.

این هیئت همچنین اعلام کرد: تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران همچنان معلق می‌ماند. موضع همه طرفهای باقی‌مانده در برجام روشن است.

در ادامه این توئیت آمده است: آمریکا دیگر عضو مشارکت‌کننده در برجام نیست و ادعای او درباره فعال‌سازی «اسنپ‌بک» پوچ و بی‌اثر است.

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا ساعاتی پیش در بیانیه‌ای با تکرار گزافه‌گویی‌های خود علیه کشورمان، ایران را بزرگترین تهدید برای منطقه خواند و مدعی شد: امروز، آمریکا از بازگشت تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران از جمله تحریم‌های تسلیحاتی، که پیش‌تر لغو شده بودند، استقبال می‌کند.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار