عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واکنش پلوسی به انتخاب قاضی دادگاه عالی آمریکا توسط ترامپ

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا طی اظهاراتی تاکید کرد که هر اقدام لازمی را انجام می‌دهد تا مانع انتخابات قاضی دادگاه عالی از سوی ترامپ، پیش از انتخابات ریاست جمهوری شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هیل، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، روز یکشنبه گفت که با انتخابات جایگزین قاضی دادگاه عالی آمریکا از سوی دونالد ترامپ آن هم پیش از اعلام نتایج انتخابات مخالف است.

وی این را هم گفت که مجلس نمایندگان در مقابل تخلف ترامپ، گزینه‌هایی دارد که در صورت لزوم از آن‌ها استفاده خواهد شد. پلوسی تاکید کرد که استیضاح رئیس‌جمهور و ویلیام بار، دادستان کل یکی از گرینه‌هایی است که در پیش روی مجلس نمایندگان وجود دارد.

پلوسی در مصاحبه با جورج استفانوپولوس در برنامه «این هفته» در شبکه خبری ABC گفت: «ما گزینه‌های خود را داریم، تیر‌هایی آماده شلیک داریم که فعلا قصد صحبت درباره آن‌ها را ندارم».

وی افزود: «واقعیت این است که ما در کشورمان یک چالش بزرگ داریم. رئیس‌جمهور حتی تهدید کرده که نتایج انتخابات را در صورت شکست قبول نمی‌کند؛ بنابراین در حال حاضر، هدف اصلی ما محافظت از یکپارچگی انتخابات است، در حالی که همزمان باید از مردم کشورمان در برابر ویروس کرونا هم محافظت کنیم».

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «ما مسئولیت داریم، ما سوگند یاد کردیم که از قانون اساسی آمریکا محافظت و از آن دفاع کنیم. ما وظیفه داریم نیاز‌های مردم آمریکا را برآورده کنیم. وقتی ما قصد داریم تا از ارزش‌های خود محافظت کنیم باید از هر گزینه ممکنی هم استفاده کنیم».

درگذشت روت گینسبورگ قاضی دادگاه عالی، چالش جدیدی را پیش روی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا قرار داده است. ترکیب قضات دادگاه عالی آمریکا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و تا حدی روند اجتماعی در این کشور را تعیین می‌کند.

این دادگاه  ۹ عضو دارد و مستقیما از سوی رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب می‌شود. اعضای این دادگاه مادام‌العمر هستند و همین موضوع بر اهمیت انتخاب این افراد می‌افزاید. دموکرات‌ها اصرار دارند تا انتخاب جایگزین در دادگاه عالی به بعد از انتخابات موکول شود. 

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار