موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

نامه مسکو و پکن خطاب به شورای امنیت درخصوص چه بود؟

نمایندگان روسیه و چین طی نامه‌ای خطاب به شورای امنیت سازمان ملل، تاکید کردند که تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران فعال نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، پکن و مسکو در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل ضمن انتقاد مجدد از رفتار یک‌جانبه‌گرایانه واشنگتن در قبال توافق هسته‌ای ایران تاکید کردند که اقدام آمریکا در بازگشت تحریم‌های سازمان ملل کاملا غیرقانونی است.

 

«ژانگ جان» نماینده چین به همراه «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل در نامه‌ خود به شورای امنیت، تاکید کردند که اقدام واشنگتن در فعال‌کردن مکانیسم ماشه اقدامی غیرقانونی و ایران همچنان از تحریم‌های بین‌المللی معاف است.

 

آمریکا با اینکه پیش از این از توافق برجام خارج شده، اما ضمن استناد به بندی از پیش تعریف شده در برجام قصد دارد تا تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران را بازگرداند. اقدامی که از سوی سایر کشورها غیرقانونی خوانده شده و آمریکا بابت آن مورد نقد جدی قرار گرفته است.

 

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در ساعات ابتدایی روز یکشنبه به وقت تهران، با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد: «آمریکا از بازگشت عملا تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران که پیش از به حالت تعلیق بودند، استقبال می‌کند».

 

همزمان با ادعای پوچ آمریکا در بازگشت تحریم‌های بین‌المللی، نمایندگی چین در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش ضمن انتشار پیامی در حساب توییتری خود، نوشت: «اینک وقت پایان این نمایش مسخره از سوی آمریکا است. تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، بازنگشته است».

 

در این بیانیه همچنین تاکید شده آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست و ادعای فعال ساختن مکانیسم ماشه اعتباری ندارد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار