جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟ عباس عراقچی بازهم پدر شد

کشتار پرندگان مهاجر در هورالعظیم + فیلم

پرندگان مهاجر از جمله گونه‌های در خطر انقراض پس از کیلومترها پرواز برای مدتی توقف، تالاب‌های کشورمان را انتخاب می‌کنند غافل از اینکه سودجویان در سایه اجرا نشدن قانون، با غیرانسانی‌ترین ابزار و روش‌های نسل‌کشی، انتظارشان را می‌کشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر هفته گذشته بود که در پی انتشار فیلم‌هایی از نسل‌کشی پرندگان مهاجر در به دست سودجویان در استان خوزستان، مسئولان محیط زیست این استان فیلم منتشرشده را مربوط به عراق عنوان کرده و کشتار پرندگان مهاجر به روش صید محمیه در این استان را تکذیب کردند.

پس از این واکنش مسئولان محیط زیست خوزستان، فعالان محیط زیست این استان با فیلمبرداری از بازار کیان اهواز ثابت کردند که کشتار پرندگان مهاجر صحت دارد. در این فیلم لاشه انواع پرندگان مهاجر در سینی‌های فروشندگان بازار کیان به نمایش گذاشته شده بود.

حالا فیلم دیگری از کشتار پرندگان مهاجر در یکی از محمیه‌های تالاب هورالعظیم در اختیار میزان قرار گرفته. در این فیلم، فیلمبردار زمان فیلمبرداری را ۲۶ شهریور و مکان آن را تالاب هورالعظیم عنوان می‌کند.

 



به گفته فعالان محیط زیست خوزستان، تعداد محمیه‌هایی که امسال در تالاب هورالعظیم برپا شده با نسبت سال‌های گذشته افزایش چشمگیری یافته و این نشان می‌دهد که متخلفان، به نسبت سال‌های گذشته احساس امنیت بیشتری برخوردارند و خود را در برابر اجرای قانون، مصون می‌دانند. آنها بر این باورند که مسئولان محیط زیست اگر به واقع قصد مهار این تخلفات را داشته باشند به جای اینکه هر از گاه، یکی از محمیه‌ها را به صورت نمایشی تخریب کنند باید با عرضه لاشه پرندگان مهاجر در بازارها به ویژه بازار کیان برخورد قانونی کنند.

 

به گزارش میزان، محمیه به آبگیر‌های مصنوعی نسبتا وسیعی گفته می‌شود که صیادان به منظور صید پرندگان ایجاد می‌کنند. در این آبگیر‌ها تور‌های بزرگی جاسازی شده و به منظور جذب پرندگان، غلات پخش می‌شود.

حالا این دام بزرگ که محمیه نام دارد آماده است و پرندگان مهاجری که برای مدتی زمستان‌گذرانی در تالاب‌های جنوبی کشور بر فراز استان خوزستان پرواز می‌کنند را به سوی خود جذب می‌کند.
محمیه‌ها در پاییز و زمستان مملو از دسته‌های پرندگان مهاجری هستند که یا بر اثر گرفتار شدن طولانی‌مدت در تور‌ها جان می‌دهند و یا توسط صیادان سربریده می‌شوند. محمیه از میان تمام گونه‌هاى مرغابى‌های مهاجر و حتى فلامینگو‌ها قربانی می‌گیرد.

 

میزان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار