بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

صهیونیست‌ها خواستار مذاکره با فلسطینی‌ها بر مبنای راهکار دو دولتی هستند

پیمایش افکارسنجی جدید در فلسطین اشغالی، از تمایل بیشتر صهیونیست‌ها برای مذاکره با فلسطینی‌ها بر مبنای راهکار دو دولتی و همچنین توافق عادس‌سازی روابط با قطر حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۶۰۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌رغم مخالفت مقام‌های مختلف رژیم صهیونیستی برای مذاکرات بدون پیش‌شرط با فلسطینی‌ها و برگزیدن راه‌های جایگزین مانند عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی، اما افکار عمومی در فلسطین اشغالی خواستار مذاکره با فلسطینی‌هاست.

 

نظرسنجی جدیدی که در فلسطین اشغالی برگزار شده نشان می‌دهد بیشتر صهیونیست‌ها خواستار از سر گیری مذاکره با فلسطینی‌ها برای پایان دادن به مناقشات، بر مبنای راهکار دو دولتی هستند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، این تحقیق که به‌صورت مشترک توسط مؤسسه «ابتکار ژنو» و «مرکز آدوا» انجام شده، می‌گوید بیش از ۴۹ درصد از اسرائیلی‌ها با مذاکرات بر مبنای راهکار دو دولتی موافق هستند و ۳۵ درصد نیز با آن مخالفت می‌کنند.

 

از سوی دیگر، این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۳۹ درصد از افکار عمومی ساکنان فلسطین اشغالی می‌خواهند توافق عادی‌سازی روابط بعدی با یک کشور عربی در حاشیه خلیج فارس باشد که در آن میان، قطر را ترجیح داده‌اند.

 

بر این اساس، ۲۵ درصد از صهیونیست‌ها، کشور قطر، ۸ درصد عمان و ۶ درصد سودان را برای توافق سازش بعدی انتخاب کردند.

 

به نوشته جروزالم‌پست، ۳۴ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی همچنین گفتند که ترجیح می‌دهند ابتدا با فلسطینی‌ها به توافقی برای پایان دادن به مناقشات برسند و بعد از آن با یک کشور عربی دیگر روابط را عادی‌سازی کنند.

 

برگزارکنندگان این تحقیق همچنین درباره طرح اشغال سی درصدی کرانه پرسیدند که ۴۷ درصد از صهیونیست‌ها از تعلیق آن حمایت کرده و ۲۴ درصد خواستار اجرای آن شدند.

 

پیش از این نیز اندیشکده «مؤسسه دموکراسی اسرائیلی» نشان داد ۵۵ درصد از اسرائیلی‌ها شانس پایین یا بسیار پایینی را برای اجرا شدن طرح اشغال کرانه باختری می‌بینند. (جزئیات بیشتر)

ارسال نظر
آخرین اخبار