وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود

صهیونیست‌ها خواستار مذاکره با فلسطینی‌ها بر مبنای راهکار دو دولتی هستند

پیمایش افکارسنجی جدید در فلسطین اشغالی، از تمایل بیشتر صهیونیست‌ها برای مذاکره با فلسطینی‌ها بر مبنای راهکار دو دولتی و همچنین توافق عادس‌سازی روابط با قطر حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۶۰۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌رغم مخالفت مقام‌های مختلف رژیم صهیونیستی برای مذاکرات بدون پیش‌شرط با فلسطینی‌ها و برگزیدن راه‌های جایگزین مانند عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی، اما افکار عمومی در فلسطین اشغالی خواستار مذاکره با فلسطینی‌هاست.

 

نظرسنجی جدیدی که در فلسطین اشغالی برگزار شده نشان می‌دهد بیشتر صهیونیست‌ها خواستار از سر گیری مذاکره با فلسطینی‌ها برای پایان دادن به مناقشات، بر مبنای راهکار دو دولتی هستند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، این تحقیق که به‌صورت مشترک توسط مؤسسه «ابتکار ژنو» و «مرکز آدوا» انجام شده، می‌گوید بیش از ۴۹ درصد از اسرائیلی‌ها با مذاکرات بر مبنای راهکار دو دولتی موافق هستند و ۳۵ درصد نیز با آن مخالفت می‌کنند.

 

از سوی دیگر، این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۳۹ درصد از افکار عمومی ساکنان فلسطین اشغالی می‌خواهند توافق عادی‌سازی روابط بعدی با یک کشور عربی در حاشیه خلیج فارس باشد که در آن میان، قطر را ترجیح داده‌اند.

 

بر این اساس، ۲۵ درصد از صهیونیست‌ها، کشور قطر، ۸ درصد عمان و ۶ درصد سودان را برای توافق سازش بعدی انتخاب کردند.

 

به نوشته جروزالم‌پست، ۳۴ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی همچنین گفتند که ترجیح می‌دهند ابتدا با فلسطینی‌ها به توافقی برای پایان دادن به مناقشات برسند و بعد از آن با یک کشور عربی دیگر روابط را عادی‌سازی کنند.

 

برگزارکنندگان این تحقیق همچنین درباره طرح اشغال سی درصدی کرانه پرسیدند که ۴۷ درصد از صهیونیست‌ها از تعلیق آن حمایت کرده و ۲۴ درصد خواستار اجرای آن شدند.

 

پیش از این نیز اندیشکده «مؤسسه دموکراسی اسرائیلی» نشان داد ۵۵ درصد از اسرائیلی‌ها شانس پایین یا بسیار پایینی را برای اجرا شدن طرح اشغال کرانه باختری می‌بینند. (جزئیات بیشتر)

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار