اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

قالیباف:‌ ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را دنبال می کنیم/ جزئیات طرح جهش تولید مسکن

قالیباف:‌ ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را دنبال می کنیم/ جزئیات طرح جهش تولید مسکن رئیس مجلس گفت: ما در طرح جهش تولید مسکن در مجلس مصمم هستیم که هدف ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را دنبال کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر  صبح امروز (دوشنبه 7مهرماه) در جلسه روسای کمیسیون‌های اقتصادی و نمایندگان دولت که با حضور  محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، طرح جهش تولید مسکن مورد بررسی قرار گرفت. 

رییس مجلس شورای اسلامی در این جلسه تاکید کرد: این تصمیم قطعی مجلس است که مسکن به عنوان پیشران تولید و جهش تولید در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: البته معتقدیم دولت در این زمینه باید سیاستگذاری و حمایت کند نه اینکه مستقیما درگیر تصدی گری باشد. ما با رویکرد ساخت مسکن دولتی مخالفیم. اقتضاء رویکرد اقتصاد مردمی هم استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و هدایت نقدینگی به سمت تولید مسکن است.

قالیباف تصریح کرد: مشوق ها و امتیازات مختلفی وجود دارد که دولت می تواند برای تسهیل امر ساخت مسکن درنظر بگیرد. هرگونه یارانه و حمایت باید منطقی و معقول با ملاحظه آثار اقتصادی آن اختصاص پیدا کند. تجربه تخصیص بی ضابطه ارز 4200 تومانی نشان داد که حمایت از سمت مصرف کننده، ترجیح دارد.

وی با تاکید بر استفاده از منابع غیر تورمی در این طرح اظهار داشت: استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و نقدینگی بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن لازم و ضروری است. مدل صندوق‌های زمین و ساختمان می‌تواند مبنا قرار گیرد و لذا باید مراحل تاسیس و فعالیت آنها تسهیل شود.

رییس مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: ما در طرح جهش تولید مسکن در مجلس مصمم هستیم که هدف ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را دنبال کنیم. این دغدغه روزهای آغازین مجلس یازدهم بود و نمایندگان و کارشناسان متعددی تلاش کردند و طرح جهش تولید مسکن را تدوین کردند که خوشبختانه دو فوریت آن در صحن علنی به تصویب رسید و کلیات آن هم هفته گذشته مصوب شد و برای هم افزایی همه کمیسیون ها در این طرح به کمیسیون عمران ماموریت داده شده که نکات مورد ایراد این طرح را برطرف کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خاتمه عنوان کرد: ممکن است دوستان مجری در دولت، در روش اجرایی این طرح نظراتی داشته باشند که در هفته جاری باید در کمیسیون عمران مطرح کنند و آنجا به یک تفاهم و جمع بندی صوت گیرد. اما نباید در این موضوع تعلل کرد و باید در اسرع وقت این طرح در دستور کار صحن علنی قرار بگیرد .

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار