پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

پامپئو: خواهان آتش‌‎بس در قره‌باغ هستیم/ قتل خاشقچی جنایت فاجعه‌باری بود/ مانع دستیابی ایران به پول شده‌ایم

وزیر خارجه آمریکا در پی تشدید درگیری‌ها در منطقه مورد مناقشه قره باغ میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، خواستار برقراری آتش‎بس میان دو طرف درگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، «مایک پامپئو» وزیر خارجه ایالات متحده بامداد امروز به وقت تهران در سخنانی بر لزوم پایان جنگ و درگیری میان باکو و ایروان در منطقه مورد مناقشه قره باغ تاکید کرد.

 

وی گفت: از ارمنستان و جمهوری آذربایجان می خواهیم که به درگیری با یکدیگر در قره باغ پایان دهند و امیدواریم طی روزهای آینده به این نتیجه برسند که جنگ و درگیری، کشمکش‌های موجود را حل نخواهد کرد.

 

پامپئو در ادامه به مساله عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و مدعی شد که توافق عادی سازی روابط، باعث تقویت ثبات منطقه خواهد شد.

 

وزیر خارجه آمریکا در سالروز قتل فجیع جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد حکومت آل سعود گفت: من و ترامپ از ابتدای حادثه قتل خاشقجی، آن را جنایتی وحشتناک و فاجعه‌بار اعلام کرده بودیم.

 

وی افزود: از عربستان می‎خواهیم که علیه مرتکبان جنایت قتل خاشقچی اقدام کند، هر چند تعداد از کسانی که در این جنایت دست داشتند، زندانی شدند.

 

پامپئو تصریح کرد: ما در عین حال به فشارهای خود برای انجام تحقیقات کامل و جمعه درباره قتل جمال خاشقچی ادامه خواهیم داد.

 

جمال خاشقجی روزنامه نگار واشنگتن پست 2 اکتبر 2018 میلادی طی یک عملیات که توسط 15 مامور اطلاعاتی و امنیتی سعودی انجام شد، در ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید و جسد وی تاکنون پیدا نشده است.

 

مایک پامپئو همچنین درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفته که واشنگتن با اعمال تحریم‌های سخت علیه ایران توانسته مانع دستیابی تهران به پول شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار