درخواست نماینده آمریکا برای برسمیت شناختن قره باغ-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

درخواست نماینده آمریکا برای برسمیت شناختن قره باغ

رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه از دولت این کشور خواست تا استقلال منطقه قره‌باغ کوهستانی را برسمیت بشناسد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه از دولت این کشور خواست تا استقلال منطقه قره‌باغ کوهستانی برسمیت شناخته شود.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «من رسما از آمریکا می‌خواهم تا استقلال جمهوری آرتساخ (قره‌باغ کوهستانی) را برسمیت بشناسد.»

 

شیف اضافه کرد که آمریکا بیکار نخواهد نشست تا جمهوری آذربایجان و ترکیه به جنگ علیه منطقه قره‌باغ کوهستانی پرداخته و صدها نظامی و غیرنظامی را کشته و ده‌ها هزار نفر را آواره کنند.

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که «جیحون بایرام‌اف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان روز جمعه با «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

از سوی دیگر، پامپئو با «زهراب مناتسکانیان»، وزیر خارجه ارمنستان نیز جداگانه دیدار و گفت‌وگو داشت.

 

این دیدارها بنا به دعوت ایالات متحده آمریکا با هدف کاهش تنش و حصول آتش بس در منطقه قره باغ کوهستانی صورت گرفته بود.

 

دیدارهای جداگانه بین وزیران خارجه آمریکا، جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در باره تنش اخیر در حالی است که طرف‌های درگیر دو نوبت با میانجیگری روسیه در مسکو دیدار کرده و دو مقطع بر سر آتش‌بس به توافق رسیدند؛ آتش‌بسی که پایدار نبود و طرفین یکدیگر را به نقض آن متهم کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده