دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارمنستان: آذربایجان از بمب‌های خوشه‌ای اسرائیلی استفاده می کند

سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان مدعی شد که نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان از راکت‌های حاوی بمب‌ خوشه‌ای ساخت رژیم صهیونیستی استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «آرتسرون هوهانیسیان» سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان با انتشار تصاویری در صفحه فیس بوک خود نوشت که ارتش جمهوری آذربایجان از راکت‌های حاوی بمب خوشه‌ای و لانچرهای ساخت اسرائیل در جنگ قره‌باغ کوهستانی بهره می‌برد.

او با انتشار بقایای این راکت‌ها مدعی شد که ارتش جمهوری آذربایجان از راکت‌اندازهای LAR-160 ساخت اسرائیل استفاده می‌کند و بمب‌های خوشه‌ای غر نظامیان را هدف قرار می‌دهند.

برخی کاربران ارمنی نیز تصاویری از سقوط این راکت‌ها منتشر کرده‌اند که در یک مورد، یکی از خمپاره‌ها عمل نکرده و در تصویری دیگر بخشی از یک خانه تخریب شده است.

راکت‌های حاوی بمب خوشه‌ای از سوی برخی نهادهای بین‌المللی ممنوعه اعلام شده‌اند. این نوع بمب‌ها در تعداد بسیار بالا در سطح وسیعی پخش می‌شوند و برای غیرنظامیان بسیار خطرناک است.

وز پنج شنبه هفته گذشته نیز ارمنستان سفیر خود در فلسطین اشغالی را برای رایزنی در خصوص آنچه «انتقال سلاح‌های اسرائیلی به آذربایجان» خوانده شده فراخواند.

سخنگوی وزارت خارجه ارمنستان نیز گفته است: «صادرات تازه‌ترین تسلیحات از اسرائیل به آذربایجان اقدامی غیر قابل قبول برای ما است».

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد ششم مهر ماه آغاز شد.

 جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

فارس

ارسال نظر