اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

علت واردات گندم از روسیه چیست ؟

یک منبع آگاه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات گندم از روسیه به خاطر نیاز در کشور نیست بلکه برای توسعه و استفاده از تمام ظرفیت‌ کارخانه‌های آرد کشور است که پس از فراوری به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 07
کد خبر: ۶۱۶۷

 

به گزارش راهبرد معاصر ، ۲ روز پیش پایگاه خبری UAWIRE گزارشی منتشر کرد که یک کشتی باری ایرانی با ۴۹۰۰ تن گندم در کانال ولگا در دریای خزر و در منطقه آستاراخان به مانع برخورد کرده است.

 

وزارت شرایط اضطراری منطقه آستاراخان درباره جزئیات این برخورد اعلام کرده بود که این برخورد در ساعت ۹:۲۵ دقیقه بین شهرهای نینوکا و فودوروکا اتفاق افتاده اما خسارت جدی وارد نشده است.

 

کشتی دارای ۱۴ خدمه بوده و با پرچم ایران و تحت مدیریت شرکت کشتیرانی پرشین گلدن سی به مقصد امیرآباد در ایران می‌رود.

 

حساسیت این خبر علاوه بر اینکه این کشتی برای ایران بوده بیشتر به خاطر محموله گندم آن بود چرا که ایران امسال اعلام کرده در تولید گندم خودکفا است و اقدام به واردات محموله گندم از روسیه می‌کند حساسیت‌زا بود.

 

یک منبع آگاه در وزارت جهاد کشاورزی در این باره و دلایل واردات گفت: از آنجایی که در کشور ظرفیت کارخانه‌های آرد زیاد است برای توسعه آنها و همچنین درآمدزایی برای کشور اقدام به واردات گندم می‌شود.

 

این منبع آگاه گفت: این گندم‌های وارداتی تحت عنوان «عبور موقت» وارد کشور می‌شود و علاوه بر تولید آرد در کارخانه‌های کشور، مشتقات دیگری نظیر آرد، گلوتن و نشاسته هم از آنها استخراج می‌شود.

 

وی گفت: سال گذشته وزارت جهاد قرارداد واردات یک میلیون تن گندم با روسیه امضا کرده تا از ظرفیت‌ کارخانه‌های آرد کشور به طور کامل استفاده کند و آنها را توسعه دهد.

 

به گفته منبع آگاه، گندم‌های وارداتی پس از فرآوری در ۱۵ کارخانه آرد کشور که مجوز واردات دارند، به کشورهای جنوب شرقی آسیا و از جمله چین صادر می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار