انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

واکنش مولاوردی به اخباری مبنی بر جاسوس بودن او

واکنش مولاوردی به اخباری مبنی بر جاسوس بودن او معاون اسبق رییس جمهور؛ شهیندخت مولاوردی در واکنش به خبری مبنی بر اینکه در جلسه دادگاه او به جرم جاسوسی محکوم شده است، گفت: اتهامی تحت عنوان جاسوسی در کیفرخواست ذکر نشده است که محکومیتی تحت آن عنوان آمده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات «شهیندخت مولاوردی» که در روز دوشنبه ۱۴مهرماه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد، کانال های فیک نیوز در اقدامی، اخباری کذب درخصوص جلسه دادگاه معاون اسبق رییس جمهور منتشر کردند، در متن خبری که در کانال های فیک‌نیوز‌ منتشر شد، آمده بود: «مولاوردی محکوم به جرم جاسوسی و ارائه اطلاعات طبقه بندی به بیگانگان است.»

 

شهیندخت مولاوردی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در واکنش به انتشار این اخبار گفت: فقط یک جلسه در شعبه ۱۵ برگزار شده است و نه آخرین جلسه از سلسله جلسات! و آخرین دفاع هم‌ در همان جلسه روز دوشنبه اخذ، شد.

 

او در ادامه بیان کرد: اتهامی تحت عنوان جاسوسی در کیفرخواست ذکر نشده است که محکومیتی تحت آن عنوان آمده باشد!

 

مولاوردی افزود: هنوز جوهر دفاعیه خشک نشده که این جوسازی ها شروع شده است! آیا این وهن دستگاه قضا و به سخره گرفتن عدالت قضایی و اصل دادرسی عادلانه نیست؟ مدعی العموم کجاست؟

 

گفتنی است؛ جلسه دادگاه با حضور وکیل مدافع متهم، نماینده حقوقی معاونت حقوقی ریاست جمهوری و نماینده دادستان برگزار شد، دو اتهام در اختیار قرار دادن اطلاعات و اسناد طبقه‌بندی شده با پوشش مسئولین نظام با هدف برهم زدن امنیت کشور از طریق انعقاد قرارداد با صندوق جمعیت سازمان ملل متحد و فعالیت تبلیغی علیه نظام به مولاوردی، تفهیم شد.

 

در جلسه دادگاه، مولاوردی و وکیل مدافع او دفاعیات خود را ارائه دادند و آخرین دفاع نیز توسط دادگاه از متهم اخذ شد./ برنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
زشته بخدا!
آخرین اخبار