پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی
کریمی :

توزیع بسته‌های حمایتی، تبلیغاتی است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اقدام دولت در توزیع بسته‌های حمایتی تبلیغاتی است و تناسبی بین این اقدامات و نیازهای واقعی مردم وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۴۵
به گزارش راهبرد معاصر ، علی اکبر کریمی ، با انتقاد از رویه اعطای بسته‌های حمایتی، گفت: متأسفانه رویه توزیع بسته‌های حمایتی از سوی دولت منطقی، منصفانه و عادلانه نیست.

وی متذکر شد: مجلس طرحی دوفوریتی تهیه کرده بود مبنی بر اینکه دولت ملزم به تأمین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم شود و یک روال مشخص و شفافی برای تضمین رساندن این کالاها با قیمت مناسب به مردم داشته باشد اما در آن زمان نوبخت به مجلس آمد و با بیان اینکه دولت بسته‌های حمایتی را تهیه کرده است، مانع تصویب این طرح شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر، دولت صرفاً بسته‌های حمایتی را بین افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و کارکنان و بازنشستگان دولت توزیع کرد که این نحوه تخصیص مناسب و کافی نیست.

کریمی تاکید کرد: جمعیت زیادی از مردم تحت فشارهای معیشتی ناشی از تورم افسارگسیخته هستند اما بسته‌های حمایتی صرفاً به افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، کارکنان و بازنشستگان دولت داده می‌شود و این توزیع ناعادلانه حاکی از نادیده گرفتن افراد خارج از این چرخه و کسانی است که کار آزاد دارند.

وی تأکید کرد: اقدامات دولت در زمینه توزیع بسته‌های حمایتی بیش از آنکه واقعیت باشد و نیازهای واقعی آحاد ملت را پوشش دهد، صرفاً یک کار تبلیغاتی و شعار است و هیچ تناسبی بین این اقدامات حمایتی و نیازهای واقعی مردم وجود ندارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولتمردان باید بدانند که بسیاری از مردم، جز نیروهای دولتی نیستند و با حداقل حقوق و تحت فشارهای شدید اقتصادی زندگی می‌کنند و باید برای حمایت از آنان و بهبود معیشتشان تمهیدات اساسی بیاندیشند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار