آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

بولتون: انتخاب دوباره ترامپ آسیب شدیدتری به آمریکا وارد می‌کند

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید ضمن انتقاد دوباره از عملکرد رئیس‌جمهور آمریکا، درباره آسیب حضور مجدد او در قدرت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید گفت در صورت پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات، آسیب ناشی از ریاست‌جمهوری وی به مراتب شدیدتر خواهد بود.   

بولتون امروز چهارشنبه به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت در زمان حضور ترامپ در کاخ سفید مشخص شد که او هیچ فلسفه یا استراتژی بزرگی ندارد.

وی افزود: او (ترامپ) محافظه‌کار نیست، از منظر آمریکایی لیبرال هم نیست، او دونالد ترامپ است و تمرکزش هم بر دونالد ترامپ و انتخاب دوباره اوست.  

مشاور امنیت ملی سابق رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: من حتی فکر نمی‌کنم که او هرگز به طور کامل اهمیت مسئولیت خود به عنوان رئیس‌جمهور و وزن تصمیماتی را که گرفته درک کرده باشد و به همین دلیل نگران آسیبی هستم که وی در دوره اول ریاست‌جمهوری خود به ایالات متحده وارد کرده و چرا این آسیب می‌تواند در دوره دوم حتی شدیدتر باشد.

او پیش‌تر هم در مصاحبه‌ای با وبگاه «نشنال پرس کلاب» از رئیس‌جمهور آمریکا شدیداً انتقاد کرده بود. بولتون در این مصاحبه ترامپ را فردی توصیف کرد که حتی پیچیدگی‌های دولت آمریکا را درک نمی‌کند. 

وی در این مصاحبه گفت که رئیس‌جمهور آمریکا مسائل را از بُعدی که برایش منفعت داشته باشد نگاه می‌کند. این مقام سابق در ادامه درباره احتمال پیروزی ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری گفت: «او اشتباهات بسیاری در دور اول ریاست‌جمهوری خود داشته و من واقعاً نگران هستم که چه اتفاقی در دور دوم ریاست جمهوری او برای کشور خواهد افتاد.» 

بولتون با بی‌کفایت خواندن ترامپ خطاب به مردم آمریکا گفت بهتر است مردم برای چهار سال دیگر به وی اعتماد نکنند. 

او چندی پیش با انتشار کتابی جنجالی درباره دوران حضورش در کاخ سفید دست به افشاگری‌های تند علیه ترامپ زد و نوشت انتخاب مجدد تنها دغدغه اوست. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر