سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم

اقدامی از سوی دولت برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصاد مشاهده نمی‌شود

نماینده مردم ساری در مجلس با بیان اینکه اقدامی از سوی دولت برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصاد مشاهده نمی‌شود، گفت: یکی از عوامل تلاطم در بازار تیم اقتصادی دولت است که فقط حرف می‌زند و اقدام عملی توسط آنان مشاهده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاطم موجود در بازار گفت:‌رؤسای قوا هم نکته یا موضوع قابل بحثی دارند باید آن را در جلسات سران سه قوه حل و فصل کنند نه آنکه آن را در سطح جامعه و از طریق رسانه‌ها بیان کنند.

 

وی ادامه داد: این اقدام باعث سوءاستفاده دلالان از فضای پیش آمده می‌شود و همین مسأله موجب می‌شود به تلاطم در بازار دامن زند.

 

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: عامل دیگر تلاطم در بازار این است که تیم اقتصادی دولت فقط حرف می‌زند و در عرصه عمل اقدامی از سوی این تیم مشاهده نمی‌شود.

 

بابایی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال رئیس کل بانک مرکزی در مدت یک ماه گذشته اظهارنظرهای متعدد و مختلف داشته که همین اظهارنظرهای متعدد و مختلف به بی‌ثباتی در بازار کمک می‌کند.

 

وی افزود: موضوع دیگر ناهماهنگی بین اجزاء مختلف تیم اقتصادی دولت است که از یک سو ما بحث انقباض منابع را داریم و از سوی دیگر بحث افزایش پایه پولی مطرح می‌شود و همین اقدامات متناقض خود نشان دهنده این ناهماهنگی‌هاست.

 

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سوی دیگر دولت برنامه‌ای برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصادی ندارد و همین مسأله باعث جولان آنها در عرصه اقتصادی کشور شده است.

 

بابایی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در حوزه دخانیات 35 تا 40 هزار میلیارد تومان درآمد در بازار به همراه دارد که با وجود آنکه ما امکان تأمین سیگار مورد نیاز کشور را از طریق شرکت دخانیات داریم، اما بیش از 75 درصد بازار در اختیار دو برند خارجی است که طبیعتا این وضعیت باعث خروج ارز از کشور نیز می‌شود.

 

وی افزود: عامل دیگر در تلاطم بازار بانک‌ها هستند که به جرات می‌توانم بگویم پای خود را از عرصه اقتصادی کشور چه در بحث تسهیلات و چه بحث قراردادهای مشارکت و... عقب بکشند قیمت ارز و همچنین تلاطم در بازار کاهش چشمگیری خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار