رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست

سردار جلالی: مقابله با کرونا نیازمند کاهش ترددها به حداقل ممکن است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به وضعیت همه‌گیری کرونا در کشور گفت: نیاز داریم که جمعیت را ساکن کنیم و ترددها را به حداقل ممکن برسانیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر سردار غلامرضا جلالی در حاشیه سی‌وششمین اجلاس شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نقش قانونی و خوب شورای عالی استان‌ها که نماینده مردم در حوزه شهرها و روستاها هستند و نیز وظایف و تکالیف قانونی که سازمان پدافند غیرعامل در حوزه پدافند شهری دارد و همچنین بر اساس اسناد ملی که در این زمینه موجود است، تفاهمنامه ای تنظیم شد تا بتوانیم همکاری های لازم را انجام دهیم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت همه‌گیری ویروس کرونا در کشور تصریح کرد: از آنجایی که تاکنون واکسن و داروی مشخصی برای این بیماری پیدا نشده است باید رویکرد اساسی ما به جای درمان محوری، بهداشت‌محور و مبتنی بر آموزش مردم باشد.
 
جلالی تاکید کرد: ما نیاز داریم که جمعیت را ساکن کنیم و ترددها را به حداقل ممکن برسانیم و انجام این کار نیازمند مصوبات ستاد ملی کروناست.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل در پایان گفت: قطعا تمام ظرفیت‌های بهداشتی، درمانی و انتظامی نیروهای مسلح نیز در اختیار این ستاد برای اجرای مصوباتش قرار دارد.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار